Költözz a kertvárosba! Szép kertes házak a XVI. kerületből

A XVI. kerület Budapest egyik legnépszerűbb külső kerülete azok körében, akik kertes házra vágynak. A főként családi házas övezetekkel rendelkező kerület elérhetőségét megkönnyíti, hogy a gödöllői és a csömöri HÉV is áthalad rajta, a kerület mellesleg többször elnyerte a „Kerékpárosbarát Település” címet is. Nézzük, milyen családi házak között válogathatunk a kerület egyes részein!

Kétgenerációs ház Árpádföldön

A HÉV megállójától mindössze 7-9 perc távolságra áll ez a kétgenerációs ház, melyben két teljesen külön bejáratú lakás kapott helyet. Az ingatlan 1996 és 1998 között épült, tetőtér beépítéses. Előteréből nyílik a nappali + 1 hálós földszinti lakás bejárati ajtaja és innen visz fel a lépcső a nappali + 2 hálós tetőtéri lakásba.

Századfordulós villa Mátyásföldön

Ó-Mátyásföld Pest villanegyede, itt bukkantunk erre az 1890-ben épült villára, amely gyönyörű állapotban van.

Az ingatlan 2000 nm-es, ősfás telken helyezkedik el, a 3 szintes épületben összesen 5 szoba található. Egy 3 állásos garázs és egy 2 állásos mélygarázs is tartozik hozzá.

Hirdetés

Álomotthon Cinkotán

A Naplás-tótól 10 percre, egy csendes zsákutcában, 2002 és 2004 között épült ez a gyönyörű családi ház. Az épület földszint + szuterén + beépített tetőtérrel rendelkezik, ahol két konyha-étkező, nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba található.

Medencés ház Sashalmon

Sashalmon, Zugló közelében, az Örs vezér tértől autóval 8, tömegközlekedéssel 15 percre épült 2005-ben ez a tágas családi ház. A két szintes házban amerikai konyhás nappali, 5 hálószoba és 2 fürdőszoba kapott helyet, udvarán egy feszített víztükrű medence is található.

Télikertes ház Rákosszentmihályon

Rákosszentmihály jó közlekedésű részén, bevásárlási lehetőségekhez közel, egy csendes utcában áll ez a tetőtér beépítéses családi ház. Az épületben nappali, étkező, konyha + egy étkező-konyha, 4 hálószoba és 2 fürdőszoba található. Az emeletre az étkező-konyhából és a külön étkezőből is fel lehet menni. A külön étkezőből nyílik a télikert, ahonnan egy teraszra léphetünk ki.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.

© 2021 (v2.202102)