Így lehet álomnyaralója a Balatonon, megfizethető áron!

Hamarosan itt a nyár, ilyenkor talán még többet jut eszünkbe, milyen jó is lenne egy nyaraló a Balatonon. Lehet éppen most érkezett el az idő, hogy Önnek is legyen egy, méghozzá a déli part egyik leghangulatosabb részén. Mai cikkünkben Balatonfenyvesről hoztunk egy megfizethető árú nyaralót, mely felújítással igazi álomnyaralóvá válhat, vagy nem utolsó sorban akár jövedelmező befektetés is válhat belőle.

Beköszöntött a május, végre jön a jó idő, ilyenkor mindenki a Balaton-partra vágyik, ami mindig biztos célpont, ahogy ezt az elmúlt időszak is bizonyította. A balatoni ingatlanárak azonban jócskán az egekbe szöktek az elmúlt időszakban, így egy új nyaralóért még az alacsonyabb árfekvésű Balaton-parti településeken is mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Jó megoldás lehet, ha egy jó elhelyezkedésű, azonban felújítandó nyaralót vásárlunk, mely még akkor sem közelíti meg az új nyaralók árát, ha kívül-belül felújítjuk.

A déli parti település, Balatonfenyves a családok egyik kedvenc célpontja, hiszen egy csendes, nyugodt üdülőhely, ahol a család minden tagja jól érzi magát. A Fonyód közelében fekvő meghitt hangulatú település ingyenes családbarát strandokkal rendelkezik, színes programokat kínál, legyen szó kulturális rendezvényekről, szabadtéri színházról, kertmoziról. Itt bukkantunk az említett nyaralóra!

E bájos településen kínálnak egy ritka lehetőséget, azoknak, akik maguk terveznék meg álomnyaralójukat, vagy jó befektetési lehetőséget keresnek. Ehhez a felújítandó nyaralóhoz most igen jó áron lehet hozzájutni, sőt még a felújítási költségekkel együtt is kedvezőbben juthat nyaralóhoz, mintha egy újszerű vagy új nyaralót vásárolna, ráadásul így éppen olyan lehet, amilyennek megálmodta. Bármilyen ingatlan esetében, pláne egy nyaralónál a legfontosabb szempont az elhelyezkedés, ez a nyaraló pedig ebből a szempontból kivételesen jó helyzetben van. Az M7-es kihajtótól 1500 méterre, csendes környezetben ugyanakkor mégis frekventált helyen található az ingatlan. A vasútállomás és a buszmegálló mindössze pár száz méterre van, a ma már ritkaságnak számító ingyenes strand is kényelmes sétával elérhető és ami egy nyaraló esetében még fontosabb, biztonságos környezet veszi körül, hiszen a település állandóan lakott részén található.

Hirdetés

A nyaraló 400 négyzetméteres, fákkal bokrokkal beültetett telken található, mely ideális méret egy üdülő számára, hiszen elegendő helyet kínál kerti kiülő, bográcsozó kialakításának, kerti partyknak, ugyanakkor könnyen karban tartható méretű és további hozzáépítést is lehetővé tesz. Az ingatlan déli tájolású, a teljesen új tető jó lehetőséget nyújt napelemrendszer kialakítására. A nyaraló jelenleg másfél szobás, de könnyen átalakítható, illetve igény szerint még jelentős épületrész hozzáépíthető. Ajánljuk azoknak, akik a Balaton-parton fektetnének ingatlanba, illetve azoknak, akik saját nyaralóra vágnak, de nem tudnak megfizetni egy drága új nyaralót.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)