Csodás házak Keszthelyről és környékéről

Keszthely az egyik leghangulatosabb Balaton-parti város, gyakorlatilag a tó teljes nyugati oldalát körbeöleli. Környékén számtalan vízparti és nem közvetlen part menti település is található, csak hogy utóbbiakra hozzunk példát: a gyógyfürdőjéről híres Hévíz vagy Kehidakustány. Érdemes tehát a környékre látogatni, és akár itt nyaralót vásárolni. Mai cikkünkben erről a vidékről hozunk csodás házakat.

Hangulatos házikó Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy Keszthelytől keletre, Gyenesdiás mellett, a Balaton partján fekszik. Itt, a tó partjától 600 méterre bukkantunk erre a takaros családi házra, mely dolgozószobával is rendelkezik. A hangulatos ház földszintjén nappali + 1 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, felső szintjén 2 szoba, dolgozószoba, fürdőszoba, gardróbok találhatók. Nappalijából kertkapcsolatos terasz nyílik.

Újszerű ház minőségi berendezéssel Gyenesdiáson

2018-ban épült ez a nappali + 3 szobás családi ház Gyenesdiáson, mely első osztályú német konyhabútort és minőségi bútorokat kapott, és teljes berendezéssel együtt eladó. Az ingatlan duplakomfortos, légkondícionált, riasztóval felszerelt és vízlágyítóval is rendelkezik. Egyik fürdőszobájában egy infraszauna is helyet kapott.

Gyönyörű otthon vagy nyaraló Cserszegtomajon

Cserszegtomaj Keszthelytől északra található, Hévízzel is határos, meseszép település. Innen hozzuk válogatásunk harmadik ingatlanát is, egy 2019-ben épült családi házat.

Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, fürdőszobával, egy kisebb és egy nagyobb, csaknem 30 nm-es terasszal is rendelkezik. Fűtését központi fűtés biztosítja vegyes tüzelésű kazánnal, a gáz házba történő bevezetését a vételár tartalmazza.


Álom sorházi lakás Keszthelyen

A vitorláskikötőtől mindössze 200 méterre bukkantunk erre a háromszintes sorházi otthonra. Az ingatlan 2009-ban épült, és gyönyörű állapotban van. Földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, első emeletén 2 hálószoba, fürdőszoba és gardrób, 2. emeletén egy hálószoba kapott helyet. A földszinti részhez kertkapcsolatos terasz, az első emelethez 2 erkély kapcsolódik. Az ingatlan vételára a teljes berendezést tartalmazza.

Exkluzív ház Hévízen

Hévízen, a tófürdőtől 1,5 km-re áll ez a luxus családi ház, mely nappali + 3 hálószobával, dolgozószobával, 3 fürdőszobával, gardróbokkal, mosókonyhával is rendelkezik. A gyönyörű ingatlan kizárólag minőségi bútorokkal van berendezve, melyek legtöbbje olasz gyártmányú, a teljes berendezés a vételár részét képezi.

Frissen felújított családi ház Kehidakustányban

Kehidakustány Keszthelytől és Hévíztől észak-keletre elhelyezkedő gyógyfürdővel rendelkező település. A fürdőtől mindössze 15 perces sétatávolságra áll ez a nappali + 3 szobás családi ház, melyet tavaly teljeskörűen felújítottak. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)