Jön a nyár, ideje az egyik legjobb helyre költözni Budán – Farkasréthez közel!

Ha lassan is, azért csak kisüt végre nap és felmelegszik az idő, a jobbára hűvös, szeszélyes májust követően. Ilyenkor azután igazán megélénkül a lakáspiac Budán is. Közben az újraindulás és a támogatások is alaposan megmozgatják a piacot. Ez pedig azt jelenti, hogy aki manapság néz lakást, annak nem árt igyekeznie.

Miért kellene sietni az új otthon keresésesével? Talán azért, mert még az olyan luxus ajánlatokat is „elhappolhatják” előle, mint amilyet most a XII. és a XI. kerület határán, azaz Sasad talán legjobb részén, a Sasadi út felsőbb felén épült fel. Egy mindössze ötlakásos, vadonatúj luxusvilláról van szó, amelynek jelenleg csak egyeletlen lakása van már eladó.

A képek magukért beszélnek, de azért essen pár szó az otthonról is. Ez a lakás egy exkluzív ötlakásos villa-társasházban található. Fontos, hogy az exkluzív villaépület, pontosabban a Sasadi 176 luxus-társasháznak tehát az utolsó eladó lakása. Ez ráadásképp a társasház egyetlen, legfelső emeleti penthouse lakása is egyben. És természetesen, ahogy e kategóriában elvárható: egészen páratlan panorámát nyújt a környező hegyekre. Nappalija mellett pedig további négy, kellően tágas szobával várja az új tulajdonosát.

A hihetetlenül igényes környéken túl a közlekedés is kifejezetten jó erre. Az M4-es metró kelenföldi végállomása pár percre található, a BAH-csomópont mindössze 7 perc autóval, bő 10 perc busszal. Da ha valaki a Balatonra, a Venecei-tóhoz, Győr felé, vagy akár Bécsbe, Müchenbe, vagy a horvát tengerpartra akar eljutni, annak sem kell átautóznia a várost, hiszen az M1-M7 autópályát közös bevezető szakasza pár percre van az ingatlantól.


A Sasadi 176 társasház modern háromszintes villaépületét parkosított, fákkal övezett kert öleli körbe, parkolásra pedig az épület alatt elhelyezkedő teremgarázsban van lehetőség, ahonnan lifttel(!) közelíthető meg a lakás, ahogy az egy penthouse lakás esetében manapság ez el is várható.

Maga ez a gyönyörű lakás nem kevesebb, mint 162 négyzetméteres, tágas terekkel bír, ráadásul – ahogy szó volt róla – nappali, plusz négy szobával kényeztet, illetve – a szinten elhelyezkedő hatalmas teraszon túl – egy második, teljesen privát, jakuzzival felszerelt tetőterasszal is rendelkezik. Nem csak a lakásból de a teraszokról is hihetetlen panoráma tárul a környékre és a zöld Budai hegyekre. A lakás alapterülete 104 négyzetméter, igen tágas lakószinti terasza 76 négyzetméter, ráadásul pedig ott van még a hatalmas tetőterasz is, amely szintén egy nagyobb lakás méretét, 80 négyzetmétert biztosít a pihenésre, valamint a panorámában (lásd képünkön is, még a korábbi, építési állapotot, az azóta elbontott daruval) történő gyönyörködésre.

A lenyűgöző megjelenés mellett természetesen a műszaki megoldások is mind egytől egyig luxus színvonalúak. A lakást energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel szerelték fel, igényes és modern gépészeti megoldások biztosítják a komfortot. A Sasadi 176 utolsó eladó lakása tehát tökéletes otthona lehet családoknak, a lakás méretéből és a környék előnyeiből adódóan.

Az sem kérdés, hogy Sasad ezen része szinte kivétel nélkül igen elegáns ingatlanoknak ad otthont, így mondani sem kell, hogy a környék nem csak elsőrangú, de egyúttal biztonságos is. Az már csak plusz, hogy a környéken több óvoda, iskola, játszótér található, emellett számos bevásárlási lehetőség, étterem és egészségügyi intézmény könnyíti meg a mindennapokat.

A cikk megjelenését a Sasadi 176 projekt értékesítője támogatta

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)