Ilyen egy elegáns polgári lakás a pezsgő belvárosban!

Gyönyörűen felújított polgári lakást mutatunk a IX. kerület belvároshoz közeli részéről, a Páva utcából, mely nem csak elegáns otthonnak, hanem irodának is kiváló. Ha kedveli a belvárosi pezsgést és gyönyörűen felújított otthonra vágyik, vagy vállalkozása számára keres nívós irodát, megtaláltuk Önnek a tökéleteset!

Az elegáns polgári stílusú lakások iránt mindig is volt kereslet, hiszen egészen egyedi hangulattal bírnak, megfelelő belsőépítészeti megoldásokkal, felújítással pedig tökéletes otthon válhat belőlük. Szívesen választanak ilyen ingatlant ügyvédi irodák és magánrendelők is hiszen a századforduló környékén épült házaknál patinásabbat aligha találni. Ezeknek a lakásoknak építészet szempontból is megvan a maguk előnye, hiszen tágas terek, jól szigetelt vastag falak jellemzik őket, ráadásul azt a hamisíthatatlan belvárosi életérzést nyújtják, melyet olyan sokan kedvelünk. Mai cikkünkben egy ilyen elegáns lakást mutatunk!

A Páva utca környéke kiváló közlekedési kapcsolatokkal van ellátva, egy karnyújtásnyira van innen a körút, ahol a 4-es és 6-os villamosok közlekednek, valamint az M3-as metró Corvin-negyed és Semmelweis Klinikák megállója is a közelben van. A frekventált belvárosi környezetnek és az igényes kialakításnak köszönhetően tökéletesen alkalmas lehet a lakás irodának, rendelőnek vagy más hasonló tevékenységnek is. A környéken több kisebb park, számos üzlet, étterem és kávézó található, így igazi pezsgő belvárosi életet kínál, ugyanakkor a körúttól való távolságnak köszönhetően, az utca kifejezetten csendes.

Hirdetés

 

A lakás egy polgári társasház első emeltén helyezkedik el, tulajdonosai az ingatlant teljeskörűen felújították. A 100 négyzetméteres lakásban 3 szoba kapott helyet, melyből egy nappaliként funkcionál. Az egyik szobához gardrób is tartozik, valamint két fürdőszoba, konyha, mosókonyha és kamra található még a lakásban.

A felújítás során új radiátoros fűtésrendszert építettek ki, kicserélték a teljes elektromos hálózatot, valamint mennyezeti megvilágítást építettek be. A konyhába méretre készült egyedi konyhabútor került, minden szükséges konyhai géppel felszerelve. A felújítás alkalmával alakították ki a két fürdőszobát, egyikbe sarokkád, másikba zuhanyzó került. A falakat és a régi nyílászárókat felújították, valamint hőszigetelték, emellett új minőségi burkolatokat helyeztek el minden helyiségben. A lakás újragondolása során az elsődleges szempontot a kényelmes, élhető otthon kialakítása jelentette, mindezt úgy, hogy megőrizzék a lakás polgári eleganciáját. A lakás teljes bútorzattal és berendezéssel együtt is megvásárolható igény szerint.

 

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)