Bújj el, egy ugrásra Budapesttől!

Nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy elbújjunk a világ elől, már Budapest környékén is van néhány kisebb, hangulatos falu. Mai bejegyzésünkben ilyen, a fővárostól mindössze egy ugrásra fekvő kis településekről hozunk szép házakat.

Panorámával a Pilisre, Szigetmonostoron

Szigetmonostor a Szentendrei-sziget egyik legbájosabb települése, itt, az Ófaluban áll ez az 1998-ban épült családi ház, mely akár két generáció számára is kellő életteret biztosít. A 2 nappali + 4 hálószobás, kétszintes családi ház 45 nm-es terasza a Pilisre panorámás. Tartozik hozzá egy műhely is, ami személy- és tehergépkocsi szervizelésre is alkalmas, és ami jelenleg bérbe van adva, így akár ebben a formában is tovább hasznosítható.

Hangulatos ház egyedi kemencével, Nagykovácsiban

Nagykovácsi a Budai Tájvédelmi Körzet határán fekszik, csodás természeti környezetben. A település Nagyszénásalja részén az erdőhöz közel helyezkedik el ez a 3 és fél szobás ház, mely 10 évvel ezelőtt épült. Az épület középpontjában egy egyedi kemence is helyet kapott, a kétszintes, 110 nm-es családi házhoz 23 nm-es terasz tartozik. Az energiaellátást napkollektor, az öntözést fúrt kút is segíti.

Téli kerttel Pócsmegyeren

Pócsmegyer a Szentendrei-szigeten található, Szigetmonostortól északra. Egyik legnépszerűbb része Surány, itt bukkantunk erre az intim telken fekvő, nappali + 2 szobás családi házra, melyhez egy fűthető télikert is kapcsolódik.

Az egyik emeleti hálószobából léphetünk ki a teraszra, amely Szentendrére panorámás, a nappaliban egy szép cserépkályha is helyet kapott. Igény esetén akár teljes bútorzattal is megvásárolható az ingatlan.

Hirdetés

Otthonos családi ház Tahiban

Tahitótfalu a 11-es út mentén, Leányfalutól északra fekszik. Egyik fele, Tótfalu a Szentendrei-szigeten, másik fele, Tahi a Duna-parton és a hegyoldalban helyezkedik el. Ez a 2002-ben épült ház is itt kapott helyet, a Dunához közel, de nem árterületen. A tágas, kétszintes családi házban amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba, valamint 2 fürdőszoba található, a szülői hálóhoz gardrób is tartozik. Az ingatlanban egy infraszauna is helyet kapott, a nappali egy nagy terasszal kapcsolódik a kerthez, ahol kerti tó, kerti sütögető is található. A házhoz kétállású garázs is tartozik, áramellátását napelemek is segítik.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)