Bújj el, egy ugrásra Budapesttől!

Nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy elbújjunk a világ elől, már Budapest környékén is van néhány kisebb, hangulatos falu. Mai bejegyzésünkben ilyen, a fővárostól mindössze egy ugrásra fekvő kis településekről hozunk szép házakat.

Panorámával a Pilisre, Szigetmonostoron

Szigetmonostor a Szentendrei-sziget egyik legbájosabb települése, itt, az Ófaluban áll ez az 1998-ban épült családi ház, mely akár két generáció számára is kellő életteret biztosít. A 2 nappali + 4 hálószobás, kétszintes családi ház 45 nm-es terasza a Pilisre panorámás. Tartozik hozzá egy műhely is, ami személy- és tehergépkocsi szervizelésre is alkalmas, és ami jelenleg bérbe van adva, így akár ebben a formában is tovább hasznosítható.

Hangulatos ház egyedi kemencével, Nagykovácsiban

Nagykovácsi a Budai Tájvédelmi Körzet határán fekszik, csodás természeti környezetben. A település Nagyszénásalja részén az erdőhöz közel helyezkedik el ez a 3 és fél szobás ház, mely 10 évvel ezelőtt épült. Az épület középpontjában egy egyedi kemence is helyet kapott, a kétszintes, 110 nm-es családi házhoz 23 nm-es terasz tartozik. Az energiaellátást napkollektor, az öntözést fúrt kút is segíti.

Téli kerttel Pócsmegyeren

Pócsmegyer a Szentendrei-szigeten található, Szigetmonostortól északra. Egyik legnépszerűbb része Surány, itt bukkantunk erre az intim telken fekvő, nappali + 2 szobás családi házra, melyhez egy fűthető télikert is kapcsolódik.

Az egyik emeleti hálószobából léphetünk ki a teraszra, amely Szentendrére panorámás, a nappaliban egy szép cserépkályha is helyet kapott. Igény esetén akár teljes bútorzattal is megvásárolható az ingatlan.


Otthonos családi ház Tahiban

Tahitótfalu a 11-es út mentén, Leányfalutól északra fekszik. Egyik fele, Tótfalu a Szentendrei-szigeten, másik fele, Tahi a Duna-parton és a hegyoldalban helyezkedik el. Ez a 2002-ben épült ház is itt kapott helyet, a Dunához közel, de nem árterületen. A tágas, kétszintes családi házban amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba, valamint 2 fürdőszoba található, a szülői hálóhoz gardrób is tartozik. Az ingatlanban egy infraszauna is helyet kapott, a nappali egy nagy terasszal kapcsolódik a kerthez, ahol kerti tó, kerti sütögető is található. A házhoz kétállású garázs is tartozik, áramellátását napelemek is segítik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

© 2024 (v2.202102)