Milyen új lakást válasszunk, ha biztos befektetést keresünk? Íme!

Sokszor olvashatjuk, hogy az új lakás milyen jó befektetési lehetőséget kínál. Na de mégis, manapság mikor gombamód szaporodnak az új lakóparkok és új építésű társasházak, hogy válasszuk ki a megfelelő projektet? A legfontosabb persze, hogy könnyen kiadható és hosszútávon is értékálló befektetésre tegyünk szert, de milyen egyéb szempontokat vegyünk figyelembe ehhez? Mai cikkünkben ehhez adunk néhány tippet.

Milyen lakás számít könnyen kiadhatónak és milyen tulajdonságot érdemes szemügyre venni mielőtt megvásárolnánk egy lakást? Épp olyan könnyen kiadhatunk egy drágább prémium kategóriás ingatlant, mint egy kis méretű praktikus lakást, ha jól választunk. Van néhány lakástípus, amivel nem foghatunk mellé, ilyen egy minőségi Balaton-parti projekt vagy egy színvonalas szolgáltatásokat kínáló családias lakópark is. Mindkettőre hozunk példát, sőt mutatunk frekventált helyen lévő kislakást és berendezett igényes új építésű apartmanokat is.

Először el kell döntenünk, kinek szeretnénk leendő lakásunkat kiadni, ha az egyetemistákat célozzuk meg, keressünk olyan lakást, ahol jó a közlekedés és több egyetemi kar is sétatávolságra vagy legalábbis nagyon közel van, ebben az esetben azonban nem érdemes túl drága, luxuslakásokban gondolkodni. Ha nagyobb, családok számára is kényelmes lakást vennénk vegyük szemügyre a lakópark által kínált plusz szolgáltatásokat is, melyek biztosan népszerűek lesznek a gyermekesek körében. Ha ez meg van már csak keresni kell egy jó lehetőséget, ebben szeretnénk segíteni mai válogatásunkkal!

A IX. kerület egyik legjobb részén, a Duna-parthoz közel, jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező részen épül a Metrodom City Home utolsó üteme. A lakóparkban a már megépült társasházak mellett, sok zöldterület, zárt park és játszótér is kialakításra került.

Az utolsó épülettömb különlegessége a tetőkert, valamint a hozzá kapcsolódó tetőteraszok. A lakópark változatos méretű és elrendezésű lakásokat kínál, melyek között praktikus garzonokat és természetesen tágas családi otthonokat is találunk. A Metrodomtól megszokott módon a prémium lakásokon felül színvonalas szolgáltatásokat is kapnak a lakók.


Ha könnyen kiadható lakásra vadászunk, a legjobb egy praktikus kis lakás, mely remek lokációval rendelkezik. Újbuda frekventált részén például biztosan hamar találunk bérlőt főleg, ha egy olyan társasházban vásárolunk, mint az UniPark, mely a Bartók Béla úton kínál megfizethető áron új otthonokat, közel több egyetemi karhoz. A közelben található a 4-es metró megállója, valamint számos villamos és busz közlekedik ezen az útvonalon, mellyel gyorsan elérhető a belváros is.

Fontos lehet, hogy már ne kelljen a lakás berendezésével és egyéb gondokkal bajlódni, így jó választás például a Vaba Apartments, mely magas műszaki tartalommal rendelkező berendezett otthonokat kínál a Bikás Parknál.  Az 52 és 110 négyzetméter közötti tágas, erkélyes lakásokat egy design stúdió rendezi be, így biztos lehet benne, hogy valóban igényes minőségi lakást kap, amelyek azonnal költözhetőek, ráadásul egy szépen bútorozott lakást könnyebb is kiadni.

A Balaton-parti lakások mindig jó befektetési lehetőséget kínálnak, főként ha egy olyan nívós projektről van szó, mint a balatonlellei Napfény Resort. A vízpart közeli lakóparkban 48 és 288 négyzetméter közötti, modern, energiatakarékos teraszos lakásokat vásárolhatunk. A projekt ráadásul 95%-os készültségi állapotban van, így akár már az idei nyáron is kiadhatja nyaralónak vagy állandó otthonnak a megvásárolt új lakást.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)