Prémium szolgáltatásokkal és nyílt nappal várja Őrmező exkluzív lakóparkja!

A Metrodom immár negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a lakáskeresők számára, ezúttal ugyanis az exkluzív újbudai környezetben épülő projekt, a Metrodom Őrmező lakópark közelít az teljes átadáshoz. Ennek apropóján az érdeklődőknek hamarosan élőben is lehetősége nyílik bejárni a gyönyörű lakóparkot, és a saját szemükkel győződhetnek meg róla, hogy miért érdemes éppen itt lakást vásárolni!

A XI. kerület zöld, kertvárosi környezetében épülő Metrodom Őrmezőn hamarosan költözhetőek a gondosan megtervezett prémium otthonok. Ha Újbuda környékén keresgél és a modern, új építésű otthon mellett a kikapcsolódást nyújtó minőségi lakókörnyezet is fontos Önnek, akkor a Metrodom Őrmező lakópark tökéletes választás lehet.

Újbuda igen népszerű lett az otthonkeresők körében, hiszen a hangulatos és elegáns lakókörnyezet mellett közlekedési kapcsolatai is kiugróan jók, aminek köszönhetően egyszerű és gyors a bejutás a belvárosba. Innen egy karnyújtásnyira helyezkedik el a Kelenföldi vasútállomás, ahonnan villamosokkal, buszokkal, vagy a 4-es metróval közelíthető meg a belváros.

A kiváló közlekedés mellett a lakópark tökéletesen illeszkedik a budai miliőhöz, ugyanis egy több mint másfél hektáros, ősfás telken található, ahol az összesen hét lakóház hatalmas kertet ölel körbe, közepén egy kényelmes és látványos élménymedencével, melynek fűtése a hulladékhő felhasználásával történik. A lakóparkban a medence mellett a közösségi nappali biztosít szórakozási és pihenési lehetőséget, valamint edzőterem és szauna is rendelkezésre áll az itt élők számára.

A medence körül melegburkolattal ellátott napozóterasz található, a kicsiket pedig egy modern, biztonságosan és jól felszerelt játszótér várja a belső kertben. A Metrodom Őrmező lakópark színvonala azonban nemcsak az exkluzív szolgáltatásokban mutatkozik meg, hanem a beépített anyagok minőségében, valamint a műszaki tartalomban is.


A Metrodom Őrmező összesen 189 lakása négy emeletes lakóházakban került kialakításra, megőrizve ezzel a családias hangulatot. A lakópark kínálatában a lakásméreteket tekintve jelenleg 32 és közel 120 négyzetméter közötti alapterületű okosotthonok közül válogathatunk, amelyekhez változatos méretű teraszok is kapcsolódnak. A Metrodom Őrmező, mint bármely Metrodom-lakópark, kiemelt komforttal bír, melynek része az okosotthon rendszer és a távolról is vezérelhető Dual Eco hűtés-fűtés rendszer. A beruházó saját fejlesztésű okosotthon rendszere által könnyedén és praktikusan ellenőrizhető és irányítható – akár távolról is – a lakások fűtése, hűtése, világítása, valamint a nyílászárók állapota. A legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a Metrodom Őrmező lakásai a BB -, azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást kapták.

A minőségi kialakításról, a prémium kategóriás anyagokról, valamint a közösen használható wellness terek kényelmes kialakításáról Ön is meggyőződhet, ha eljön a Metrodom nyílt napjára. A nyílt napon részt vevők számát biztonsági okokból korlátozzák, ezért az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, amelynek űrlapját ezen a linken találja.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője, a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)