Prémium szolgáltatásokkal és nyílt nappal várja Őrmező exkluzív lakóparkja!

A Metrodom immár negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a lakáskeresők számára, ezúttal ugyanis az exkluzív újbudai környezetben épülő projekt, a Metrodom Őrmező lakópark közelít az teljes átadáshoz. Ennek apropóján az érdeklődőknek hamarosan élőben is lehetősége nyílik bejárni a gyönyörű lakóparkot, és a saját szemükkel győződhetnek meg róla, hogy miért érdemes éppen itt lakást vásárolni!

A XI. kerület zöld, kertvárosi környezetében épülő Metrodom Őrmezőn hamarosan költözhetőek a gondosan megtervezett prémium otthonok. Ha Újbuda környékén keresgél és a modern, új építésű otthon mellett a kikapcsolódást nyújtó minőségi lakókörnyezet is fontos Önnek, akkor a Metrodom Őrmező lakópark tökéletes választás lehet.

Újbuda igen népszerű lett az otthonkeresők körében, hiszen a hangulatos és elegáns lakókörnyezet mellett közlekedési kapcsolatai is kiugróan jók, aminek köszönhetően egyszerű és gyors a bejutás a belvárosba. Innen egy karnyújtásnyira helyezkedik el a Kelenföldi vasútállomás, ahonnan villamosokkal, buszokkal, vagy a 4-es metróval közelíthető meg a belváros.

A kiváló közlekedés mellett a lakópark tökéletesen illeszkedik a budai miliőhöz, ugyanis egy több mint másfél hektáros, ősfás telken található, ahol az összesen hét lakóház hatalmas kertet ölel körbe, közepén egy kényelmes és látványos élménymedencével, melynek fűtése a hulladékhő felhasználásával történik. A lakóparkban a medence mellett a közösségi nappali biztosít szórakozási és pihenési lehetőséget, valamint edzőterem és szauna is rendelkezésre áll az itt élők számára.

A medence körül melegburkolattal ellátott napozóterasz található, a kicsiket pedig egy modern, biztonságosan és jól felszerelt játszótér várja a belső kertben. A Metrodom Őrmező lakópark színvonala azonban nemcsak az exkluzív szolgáltatásokban mutatkozik meg, hanem a beépített anyagok minőségében, valamint a műszaki tartalomban is.


A Metrodom Őrmező összesen 189 lakása négy emeletes lakóházakban került kialakításra, megőrizve ezzel a családias hangulatot. A lakópark kínálatában a lakásméreteket tekintve jelenleg 32 és közel 120 négyzetméter közötti alapterületű okosotthonok közül válogathatunk, amelyekhez változatos méretű teraszok is kapcsolódnak. A Metrodom Őrmező, mint bármely Metrodom-lakópark, kiemelt komforttal bír, melynek része az okosotthon rendszer és a távolról is vezérelhető Dual Eco hűtés-fűtés rendszer. A beruházó saját fejlesztésű okosotthon rendszere által könnyedén és praktikusan ellenőrizhető és irányítható – akár távolról is – a lakások fűtése, hűtése, világítása, valamint a nyílászárók állapota. A legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a Metrodom Őrmező lakásai a BB -, azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást kapták.

A minőségi kialakításról, a prémium kategóriás anyagokról, valamint a közösen használható wellness terek kényelmes kialakításáról Ön is meggyőződhet, ha eljön a Metrodom nyílt napjára. A nyílt napon részt vevők számát biztonsági okokból korlátozzák, ezért az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, amelynek űrlapját ezen a linken találja.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője, a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Aki tud, az próbál elmenekülni az elől, hogy vágóhídra vigyék, sőt egy sorozóbizottságban fegyveres konfliktus is volt. Ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy lezárják a határokat.

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

A görög mitológiában Artemisz a Hold istennője – és Apollón ikertestvére. Tökéletes névválasztás egy olyan űrhajóhoz, amely az első nőt fogja a Holdra repíteni.

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Utolérhető-e az infláció magyar állampapírral, lehet-e pozitív reálkamatot elérni? Nehéz, mert az eddigi inflációkövető kötvények késéssel követték az inflációt.

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Rekordszámú elektromos autót adhatnak el világszerte az idén - áll a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) jelentésében.

© 2022 (v2.202102)