Így tegye láthatóvá a hirdetését! Itt az Ingatlantájoló legújabb dobása!

Unja már, hogy ingatlan-kereséskor mindig ugyanazokat a hirdetéseket látja a listaoldal elején? Elege van abból, hogy a saját hirdetése mindig hátrébb sorolódik? Június 1-től több újdonsággal jelentkezünk, amivel hirdetőként Önnek is esélye van az elsők közt szerepelni, keresőként pedig nem kell mindig újra ugyanazokat a hirdetéseket látnia. Ismerje meg az Ingatlantájoló.hu legújabb dobását: a kiemelt helyekért zajló licitet, amelyben most bónusz kreditekkel próbálhatja ki a hirdetése előresorolását.

Aki rendszeresen hirdet vagy keres az Ingatlantájolón, megtapasztalhatta, hogy az oldal folyamatosan fejlődik, mindig képes a megújulásra, rendszeresen jelentkezik valamilyen újdonsággal, ami mind a hirdetés feladását, megfelelő pozícionálását, mind az ingatlankeresést megkönnyíti. Ezúttal egy olyan újdonsággal jelentkezünk, amihez hasonlót rajtunk kívül nemzetközi szinten is csak kevés  piaci szereplő alkalmaz. 

Ismerje meg új licitrendszerünket, amivel csak az Ön stratégiáján és kreditegyenlegén múlik, hogy hirdetése a találati lista élén szerepeljen! 

Ne feledje: most bónusz kreditek járnak az új ügyfeleknek – regisztráljon a kreditekért! Ha már ügyfelünk, akkor pedig próbálja ki a licitrendszert, a frissen kapott bónusz kreditekkel licitáljon legfontosabb hirdetéseire, vagy akár az összesre. Emelje ki azokat, hogy az ingatlant keresők könnyebben megtalálják az Ön ajánlatait!

Új licitrendszerünket mindenki használhatja, aki az Ingatlantájolón hirdet, ráadásul teljesen egyenlő feltételeket teremt kisebb és nagyobb irodák, illetve magánszemélyek részére is ahhoz, hogy egy ingatlant megfelelően pozícionáljanak, azaz a hirdetés minél előkelőbb helyet érjen el a találati listán. 

Lényegében mindenki tapasztalta már, hogy az ingatlant keresők általában csak a találati lista első két, maximum első három oldalát nézik meg, így kiemelten fontos, hogy hirdetésünk a listában minél előbbre kerüljön. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a találati lista legjobb helyeire licitálni, méghozzá az eddig is ismert kreditekkel. 

 

A krediteket az eddigi kiegészítő szolgáltatásokhoz hasonló módon – a felhasználói fiókba bejelentkezve – lehet megvásárolni, de most az indulásnál mindenkit megajándékozunk egy induló kreditmennyiséggel, amit szabadon fel lehet használni licitálásra, majd  további kreditek vásárlásával  ki is lehet egészíteni. A megvásárolt kreditekért bankkártyával lehet fizetni, a kreditek azonnal jóváíródnak. A megvásárolt kreditek a vásárlás napjától számítva 1 évig használhatók fel.(Figyelem! A bónuszként kapott kreditek felhasználásának ideje – a vásárolt kreditekkel ellentétben – 30 naptári nap!)

Felmerülhet a kérdés, hogy mennyi kredit szükséges ahhoz, hogy a találati listán az elsők között szerepeljen a hirdetésünk? Ez mindig attól függ, hogy adott helyre általában hányan licitálnak és mekkora kreditösszeggel versenyeznek, akárcsak egy aukción. Felhasználói fiókunkba belépve a hirdetésünkre kattintva bármikor ellenőrizhetjük, hogy hol áll jelenleg a hirdetés a találati listában, és mennyi kredittel kell licitálnunk ahhoz, hogy a kívánt pozíciót elérjük. Mivel a krediteket mindenki azonos áron vásárolhatja meg, ez egyenlő feltételeket teremt a versenyhez, és hirdetésünk pozícióját nem kiszámíthatatlan algoritmusok fogják szabályozni, hanem mi magunk.

Ez azt jelenti, hogy  magánhirdetőként is ugyanolyan eséllyel indulunk, mint akár a nagyobb ingatlanirodák vagy ingatlanfejlesztők, hiszen ők, bár több pénzt tudnak kreditekre költeni, de azokat a krediteket lényegesen több hirdetésre kell elosztaniuk, így egy-egy hirdetésre valószínűleg ők is hasonló mennyiségű kreditet fognak felhasználni a licitálás során. 

Ismerje meg új licit rendszerünket, kattintson, és érjen el kedvezőbb pozíciót, több érdeklődőt Magyarország leggyorsabb ingatlanhirdetési portálján!

Ilyen egyszerű a licitálás, mindössze néhány lépés!

  1. Jelentkezzen be fiókjába
  2. Ellenőrizze kredit egyenlegét
  3. A bal oldali Vezérlőpultban válassza a kredit vásárlás menüpontot egyenlege feltöltéséhez
  4. Válassz a bankkártyás fizetést, hogy a sikeresen megvásárolt kreditek azonnal jóváírásra kerüljenek egyenlegén
  5. Ezt követően válassza a bal oldali Vezérlőpult hirdetés licit menüpontját

© 2021 (v2.202102)