Csinos kis házak 65 millió alatt a Balaton környékéről

Ha körülnézünk a Balatonon, láthatjuk, hogy akár már egy budapesti lakás áráért is lehet családi házat venni. Mutatjuk a legszebb házakat a part menti és környező településekről a 65 millió forint alatti kategóriából.

Frissen felújított családi ház Balatonmáriafürdőn

A strandtól mindössze 300 méterre, boltok, éttermek, kávézók közelében helyezkedik el ez az idén felújított családi ház, mely nappali + 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan tetőtéri szobáihoz erkély is kapcsolódik, a földszinten kapott helyet a garázs, melynek tetején napozóterasz is kialakítható.

Beépített grillezővel a teraszon, Alsópáhokon

A Hévíz közeli Alsópáhokon áll ez az újszerű állapotú, 2010-ben épült családi ház, mely 2 szinten, nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosát. A házhoz nagy terasz is kapcsolódik, melyen beépített grillező, sütögető kapott helyet.

Szépen felújított ház Balatonszabadiban

Balatonszabadiban található ez a 2018-ban felújított családi ház, mely két lakrészből áll, így két generáció számára vagy saját részre és kiadásra is ideális. Az első lakrészben nappali, étkező, konyha, fürdőszoba és egy hálószoba, a másik lakrészben konyha, szoba, fürdőszoba kapott helyet.

15 percre a strandtól Balatonakaliban

Akár falusi CSOK-kal családok részére is megvásárolható, vagy vállalkozás részére is ideális ez a 3 szobás, bővíthető családi ház Balatonakaliban.

A ház tetőtér beépítése megkezdődött, szerkezetkész állapotban van, és a szuterén rész is beépíthető, így akár 3 külön apartman alakítható ki.

Hirdetés

Kétgenerációs családi ház Balatonfőkajáron

1980-ban épült ez a szépen és folyamatosan karbantartott családi ház, mely Balatonfőkajáron, a központ közelében található. A kétszintes épületben két külön lakrész kapott helyet, a földszinti lakrész nappalival, étkezővel, konyhával, 3 hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, az emeleti lakrészben nappali, konyha 1 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)