Itt vannak a legmenőbb loftok az országból

Ha stílusos és menő loft stílusú lakásokat akarunk látni, már nem kell külföldre mennünk, itthon is egyre nagyobb számban találkozhatunk velük, még az eladó ingatlanok között is. Mai válogatásunkban összegyűjtöttük az ország legmenőbb loft lakásait.

És hogy miért szeretjük a loftokat? Imádjuk őket, mert modernek, tágas terekkel rendelkeznek, világosak, és hát mi mást lehetne indusztriális vagy kortárs stílusban berendezni és teljesen egyedivé varázsolni?

Egyedi bútorokkal berendezve, Szombathelyen

Szombathely belvárosában, egy ház legfelső szintjén bukkantunk erre a 200 nm-es lakásra, mely hangulatos, Fő térre panorámás terasszal is rendelkezik. Az ingatlanban az összes belsőépítészeti és dizájn elem, valamint az összes berendezés egyedileg a tulajdonos részére készült és mind a vételár részét képezi. A lakásban amerikai konyhás nappali és 2 hálószoba található, mindkét hálóhoz tartozik gardrób, az egyik hálóhoz még sminkszoba is kapcsolódik.

Terasszal és tetőkerttel a Váci utca közelében

Budapest V. kerületében, a Váci utca szomszédságában, mindössze néhány percre a Duna-parttól, található ez a belső kétszintes luxus loft. Az ingatlant 2018-ban, egy 1920-as évek elején épült, 3 szintes ház tetején tetőtér ráépítéssel alakították ki. A lakás 190 nm-es, nappalival, étkező-konyhával, 3 hálószobával és 3 fürdőszobával rendelkezik, felső szintjéről nyílik a terasza, innen juthatunk fel a tetőkertbe.

Luxus és elegancia az V. kerületben

Szintén az V. kerületből hozzuk válogatásunk 3. lakását. A belső kétszintes álomotthon a Vörösmarty tér közelében, egy 2010-ben átadott palota 5. emeletén helyezkedik el. Az ingatlan 2+2 szobás, duplakomfortos, terasszal is rendelkezik, dupla belmagasságú nappalija panoráma tetőablakokat kapott. Az épületben fitneszterem is a lakók rendelkezésére áll.

Nemrég felújított lakás a VIII. kerületben

A VIII. kerületben, a 4-es, 6-os villamosok megállójának közelében, egy ház első emeletén található ez a galériás lakás, melyet 2019-es felújításakor loft stílusban álmodtak újra.

Természetesen nemcsak esztétikai felújítás történt, a villany- és vízvezetékeket és a nyílászárókat is cserélték, valamint fűtéskorszerűsítés is történt. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy fürdőszobával és egy galérián kialakított hálóval rendelkezik.


Befektetőknek Szegeden

Szeged belvárosában helyezkedik el ez a befektetésnek tökéletes lakás, melyben 5 galériás apartmant alakítottak ki. Az 5 apartman stílusában különbözik egymástól, mégis mindegyikre jellemző a loft hangulat, Airbnb céljára ideális, de fiatalos stílusa miatt egyetemistáknak is könnyen kiadható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

© 2024 (v2.202102)