Álomotthon a belváros szomszédságában, ahova elég csak a bőröndöket hozni!

Milyen egy kényelmes és modern városi otthon? Jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így könnyedén megközelíthető a város több forgalmas csomópontja is, egyúttal biztosítja azt a békés, nyugodt lakókörnyezetet is, ahol pihenés az otthon töltött idő. A belvárostól egy karnyújtásnyira ugyanakkor annál csendesebb, családias részen találtunk egy kis álomotthont, amelyre ez mind igaz, ráadásul a teljes berendezéssel együtt kínálják eladásra, így ide elég csupán a bőröndöket hozni!

Ha már városi élet, természetesen nem csak a jó közlekedés fontos, hiszen joggal várjuk el azt is, hogy a napi teendőket el tudjuk intézni az otthonunk közelében, valamint legyen lehetőség kikapcsolódni, sportolni és szórakozni járni is. Ha a lakás adottságait vesszük figyelembe a legfontosabb, hogy jó legyen az elosztása, világos legyen és ne kelljen a költséges és hosszadalmas felújítással bajlódni. Ha ezt mind összevetjük, máris ott tartunk, hogy a város valamely felkapott pontján nézegetjük a méregdrága új építésű lakásokat, amelyek négyzetméter ára bőven egymillió felett van. Ha jobban szétnézünk akadnak a városnak olyan részei, melyek kellően frekventáltak, ellenben családias a légkör és mégis el lehet csípni egy-egy jó ajánlatot. Ma éppen egy ilyen lehetőséget hoztunk, a VIII. kerület határáról, méghozzá egy újszerű és teljesen bútorozott lakás formájában, melybe elég lesz csak a személyes holmikat hozni.

A környék ideális választás fiataloknak, akár egyetemistáknak, hiszen jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a közeli M2-es metrónak és az 1-es villamosnak köszönhetően, sőt a lakástól 7 perces sétatávolságra áll meg a 74-es, a 75-ös és a 80-as trolibusz is, melyek segítik az eljutást a főbb közlekedési csomópontokhoz. Az említett lakás a 2009-ben átadott Ciprus Ház lakóparkban található, melynek földszintjén egy széles választékkal rendelkező kisbolt várja a lakókat, de 5 perces sétatávolságon belül Lidl, Penny Market, benzinkút, valamint oktatási intézmények (bölcsőde, óvoda, középiskola) is elérhetőek. A társasház közvetlen közelében tenisz- és futballpálya kínál kikapcsolódási lehetőséget az aktívan pihenni vágyók számára.

A 46 négyzetméteres lakásba lépve előszoba fogad bennünket innen balra nyílik a fürdőszoba, jobbra pedig a konyha és étkező helyiség, egyenesen tovább haladva a tágas, egész nap benapozott nappaliba érünk. A folyosóról nyílik a hálószoba is, illetve igény szerint könnyen kialakítható egy amerikai konyhás nappali, a konyha, az étkező és a nappali egybenyitásával, melyhez csupán egy gipszkarton falat kell kiemelni. A lakáshoz egy fedett 10 négyzetméteres erkély kapcsolódik, mely a nappaliból és a hálószobából is megközelíthető,  a szemközti sportpályára, illetve a városra néz, tökéletes helyszínt biztosít a reggeli kávé vagy egy nyáresti vacsora elfogyasztásához. A lakás déli tájolásának köszönhetően egész nap fényárban úszik, ugyanakkor nem kell attól tartani, hogy nyáron túlságosan meleg lenne, a kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik.

Ahogy a bevezetőben is szó volt róla, a lakást teljes bútorzattal kínálják eladásra, melyet a vételár magában foglal, az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. Az ingatlan ideális választás befektetőknek is, hiszen az elhelyezkedés miatt könnyen kiadható fiatalok, egyetemisták számára, ugyanakkor kényelmes lehet idősebb párnak is, ugyanis a lépcsőházban dupla lift található.


A társasház közelében épül jelenleg az Aréna Business Campus is, mely négy modern irodaházból álló létesítmény hatalmas belső kerttel, ami emeli a környék színvonalát, egyúttal pedig további értéknövekedésre is számíthatunk általa.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)