Erre figyelj 2021-ben új építésű lakás vásárlásnál!

Nincs könnyű helyzetben az, aki 2021-ben új építésű lakást szeretne vásárolni, hiszen a választék óriási, amire azonban érdemes figyelni, az mindenképp a műszaki tartalom (szigetelés, energiatakarékos fűtésrendszer, nyílászárók minősége) hiszen egy lakást hosszú távra vásárolunk. A XIII. kerület egyik legnépszerűbb részén most egy olyan társasház épül, ahol a műszaki tartalom kiemelkedően magas, és tavaly nyár óta új csapattal, gőzerővel folyik az építkezés. A beruházás minőségét pedig a közel harminc éves gyakorlattal működő Schilling és Társai Kft. garantálja.

Nem fog csalódni, ha a kiváló elhelyezkedés mellett a magas műszaki tartalom is fontos az Ön számára, hiszen a Lőportárdűlőn épülő Westfalia lakópark lakóinak kényelméről többek között korszerű padló- és mennyezetfűtés, mennyezethűtés, 3 rétegű hő- és hanggátló üvegezésű nyílászárók mellett elektromos mozgatású redőnyök gondoskodnak majd.

Az építkezés az elmúlt években dinamikusan fejlődő Lőportárdűlőn valósul meg, és már a gépészeti, elektromos szerelésnél tart. A 62 lakásos társasház kizárólag a legmagasabb minőségben kínál lakásokat, melyeket a leendő vevők élőben is megnézhetnek, így még az építkezés során meggyőződhetnek a minőségről.

A környéken az elmúlt években sok szép új ház épült és épül, ám a Westfalia hozzájuk képest magas műszaki tartalommal valósul meg, így például fűtését, hűtését és használati melegvíz előállítását energiatakarékos és környezetbarát, A+ osztályú, házközponti, inverteres, levegő-folyadék rendszerű hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer táplálja, ami lehetővé teszi a lakásonként elszámolható fogyasztást.

A hőleadás a mennyezetbe épített hűtő-fűtő rendszeren keresztül történik, ami a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtéssel is kiegészül. A lakásokon belül minden helyiség hőmérséklete elektronikus szabályzó eszközökkel egyénileg szabályozható, ez az alaprendszer kis költséggel automatizálható és „okos” rendszerré alakítható.

A kiváló minőségű hőszigetelés és a hőszigetelt nyílászárók pedig további energiamegtakarítást eredményeznek. A külső falak mindenütt 20 cm vastagságú, elemi szálas kőzetgyapot hőszigetelést kapnak, mely a jelenleg érvényes követelményeket minden szempontból meghaladják. A lakások közötti válaszfalak fokozott hanggátlású és egyben kiváló hőszigetelési képességű, 30 cm vastagságú SILKA mészhomok blokkokból épültek. A lakásokon belül az aljzatok alulról 6-7 cm vastagságú, lépésálló hőszigetelést kapnak, minden más felületen olyan időtálló hőszigetelés alkalmaztak, amely a későbbi használat során felmerülő, fokozott követelményeknek is megfelel.

A Westfália külső nyílászárói mind sokcellás műanyag profillal és háromrétegű hő- és hangszigetelt üvegezéssel rendelkező nyílászárók, melyek élettartam-garanciás zárakkal és vasalatokkal, kiváló tömítésekkel és átszellőztető betétekkel, RAL szabvány szerinti, párazáró fóliával rendelkeznek. A nyílászárók fém fogadóvázzal kerülnek beszerelésre és a fokozott mechanikai követelményeknek is ellenálló, időjárásálló (kívül antracitszürke, belül fehér) felületképzést kapnak. A lakásokba több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtókat építenek be.

A tetőre anyagában színezett, égetett Tondach cserép kerül, mely színében és minőségében is harmonizál a homlokzati burkolattal, amely a megbízható, időjárásnak teljes mértékben ellenálló égetett kerámia téglaburkolatokat idézi. Ez teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz a társasháznak, különösen, hogy a legtöbb új építésű projekt lapostetővel épül.

A társasházban mindenféle méretű és változatos elosztású lakás megtalálható a befektetők által keresett 40 nm körüli kis lakásoktól, a 3 gyermekes családok számára tökéletes 60 nm feletti lakásokig, amelyekre természetesen minden 2021-ben érvényes otthonteremtési támogatás felvehető. A lakások kivétel nélkül mind rendelkeznek erkéllyel vagy terasszal, a társasház szinteltolásos belső kertjében pedig a közös kikapcsolódás lehetősége is adott. A parkolás a földszinten és a mínusz 1-es szinten kialakított mélygarázsban biztosított.

A lakásokhoz most grátisz 2 órás lakberendezési tanácsadás és konyha- és fürdőszoba tervezés is jár, a burkolatok pedig most még egy széles és kiváló minőségű kínálatból választhatók, de már nem sokáig, hiszen mint említettük, az építkezés gőzerővel halad.

Hirdetés

A Westfalia építésénél alkalmazott kiváló minőségű határoló szerkezetek, a homlokzati hőszigetelési rendszer és a nyílászárók mind garanciát jelentenek arra, hogy az elérhető legtakarékosabb üzemeltetés és a hozzáférhető legjobb rendszerek mind a Lakók kényelmét és biztonságát szolgálják hosszú távon is.

A cikk megjelenését a Westfalia lakópark fejlesztője támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)