Látogasson el leendő otthonába, Buda legújabb prémium lakóparkjába!

Júniusban egyedülálló módon két napon keresztül látogatható lesz a Metrodom Őrmező lakópark!

Valódi ritkaságnak számít, hogy egy beruházó látogathatóvá teszi okosotthonait, ahol nem csupán a berendezett mintalakás megtekintésére van lehetőség, hanem megismerhetőek a lakópark által nyújtott extra szolgáltatások is. A részvétel azonban regisztrációhoz kötött így, ha szeretne részt venni az eseményen, itt jelentkezhet rá!

Közeledik a Metrodom Őrmező lakópark teljes átadása, amely Újbuda kellemes, kertvárosias környezetében kínál prémium minőségű, nívós otthonokat, azoknak a lakáskeresőknek, akik olyan otthonra vágynak, ahová hazaérve szép környezet és számtalan kikapcsolódási lehetőség várja őket. A nyílt nap keretén belül a látogatók szabadon megtekinthetik a közösségi tereket, illetve a berendezett mintalakást, és további előny, hogy a részt vevők meggyőződhetnek a beépített anyagok minőségéről és a lakások műszaki tartalmáról. A Metrodom Őrmező beruházója meg is vendégeli a látogatókat nassolnivalóval és italokkal, így a jó hangulat garantált.

Őrmező tökéletes választás, ha kertvárosi, zöld környezetre vágyik, ugyanakkor fontos a jó közlekedés is. A Metrodom Őrmező a XI. kerület csendes, idilli részén épül, ahonnan mindössze 2 buszmegállóra van a Kelenföldi vasútállomás, ami egyben az M4-es metró végállomása is. Dél-Buda legforgalmasabb csomópontjának közelsége könnyen elérhetővé teszi a belvárost, a metró mellett pedig az 1-es, 19-es, és a 49-es villamos, valamint számtalan buszjárat könnyíti meg a közlekedést.

Ha családdal keresi új otthonát, akkor bizonyára fontos szempont, hogy a közelben legyenek oktatási intézmények a gyermekek számára. A környék ebből a szempontból is kiemelkedő: több jó hírű óvoda és iskola is található itt, amelyek a lakóparkból rövid sétával elérhetők, emellett bevásárlóközpont és gyógyszertár is található a közelben, sőt hamarosan átadásra kerül az Etele Pláza is. A Metrodom fejlesztésében álló otthonok és környezetük azonban nem csak a nagyszerű lokáció miatt kivételesek, hanem mert számtalan extra szolgáltatáshoz is hozzá jutnak az ide költözők.

A Metrodom Őrmező messze kiemelkedik a fővárosi lakóparkok sorából: Edzőteremmel és szaunával felszerelt közösségi nappali, kültéri élménymedence, napozó terasz és játszótér áll a lakók rendelkezésére. Ezeken kívül gyalogosan és biciklivel is használható, egyúttal autóközlekedéstől mentes belső parkok kapnak helyet a több mint másfél hektáros, ősfás telken, ahol portaszolgálat gondoskodik a lakók biztonságáról és mindennapi kényelméről.


Ahogy említettük, a nyílt napon lehetőség lesz megtekinteni a berendezett mintalakást, amely a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco fűtésrendszerével van felszerelve, ami hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerként garantálja a BB -, azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást, ezzel nem csak a környezetet kímélve, de jelentős költségmegtakarítást is eredményezve. Ehhez járul hozzá az okosotthon rendszer is, amely a lakások alapfelszereltségeként lehetővé teszi a hőmérséklet és a nyílászárók távolról történő kezelését és ellenőrzését, ami – amellett, hogy maximális kényelmet jelent – szintén költségkímélő. A nyílt nap tehát június 18-19-én kerül megrendezésre, a részvétel pedig regisztrációhoz kötött, amit erre a linkre kattintva tehet meg.

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.


© 2021 (v2.202102)