Látogasson el leendő otthonába, Buda legújabb prémium lakóparkjába!

Júniusban egyedülálló módon két napon keresztül látogatható lesz a Metrodom Őrmező lakópark!

Valódi ritkaságnak számít, hogy egy beruházó látogathatóvá teszi okosotthonait, ahol nem csupán a berendezett mintalakás megtekintésére van lehetőség, hanem megismerhetőek a lakópark által nyújtott extra szolgáltatások is. A részvétel azonban regisztrációhoz kötött így, ha szeretne részt venni az eseményen, itt jelentkezhet rá!

Közeledik a Metrodom Őrmező lakópark teljes átadása, amely Újbuda kellemes, kertvárosias környezetében kínál prémium minőségű, nívós otthonokat, azoknak a lakáskeresőknek, akik olyan otthonra vágynak, ahová hazaérve szép környezet és számtalan kikapcsolódási lehetőség várja őket. A nyílt nap keretén belül a látogatók szabadon megtekinthetik a közösségi tereket, illetve a berendezett mintalakást, és további előny, hogy a részt vevők meggyőződhetnek a beépített anyagok minőségéről és a lakások műszaki tartalmáról. A Metrodom Őrmező beruházója meg is vendégeli a látogatókat nassolnivalóval és italokkal, így a jó hangulat garantált.

Őrmező tökéletes választás, ha kertvárosi, zöld környezetre vágyik, ugyanakkor fontos a jó közlekedés is. A Metrodom Őrmező a XI. kerület csendes, idilli részén épül, ahonnan mindössze 2 buszmegállóra van a Kelenföldi vasútállomás, ami egyben az M4-es metró végállomása is. Dél-Buda legforgalmasabb csomópontjának közelsége könnyen elérhetővé teszi a belvárost, a metró mellett pedig az 1-es, 19-es, és a 49-es villamos, valamint számtalan buszjárat könnyíti meg a közlekedést.

Ha családdal keresi új otthonát, akkor bizonyára fontos szempont, hogy a közelben legyenek oktatási intézmények a gyermekek számára. A környék ebből a szempontból is kiemelkedő: több jó hírű óvoda és iskola is található itt, amelyek a lakóparkból rövid sétával elérhetők, emellett bevásárlóközpont és gyógyszertár is található a közelben, sőt hamarosan átadásra kerül az Etele Pláza is. A Metrodom fejlesztésében álló otthonok és környezetük azonban nem csak a nagyszerű lokáció miatt kivételesek, hanem mert számtalan extra szolgáltatáshoz is hozzá jutnak az ide költözők.

A Metrodom Őrmező messze kiemelkedik a fővárosi lakóparkok sorából: Edzőteremmel és szaunával felszerelt közösségi nappali, kültéri élménymedence, napozó terasz és játszótér áll a lakók rendelkezésére. Ezeken kívül gyalogosan és biciklivel is használható, egyúttal autóközlekedéstől mentes belső parkok kapnak helyet a több mint másfél hektáros, ősfás telken, ahol portaszolgálat gondoskodik a lakók biztonságáról és mindennapi kényelméről.


Ahogy említettük, a nyílt napon lehetőség lesz megtekinteni a berendezett mintalakást, amely a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco fűtésrendszerével van felszerelve, ami hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerként garantálja a BB -, azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást, ezzel nem csak a környezetet kímélve, de jelentős költségmegtakarítást is eredményezve. Ehhez járul hozzá az okosotthon rendszer is, amely a lakások alapfelszereltségeként lehetővé teszi a hőmérséklet és a nyílászárók távolról történő kezelését és ellenőrzését, ami – amellett, hogy maximális kényelmet jelent – szintén költségkímélő. A nyílt nap tehát június 18-19-én kerül megrendezésre, a részvétel pedig regisztrációhoz kötött, amit erre a linkre kattintva tehet meg.

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)