Válassz vízparti új otthont a fővárosban vagy a Balaton-parton!

Mindannyian álmodoztunk már egy vízparti otthonról, hiszen ki ne szeretne, gyönyörű panorámára és a víz látványára ébredni minden reggel?! Vízpartot azonban nem csak nyaralóvásárláskor választhatunk, a fővárosban épp úgy lehet egy Duna-parti álomotthonunk, mint a Balatonon.  Ha pedig új építésű ingatlant választunk nem csak gyönyörű környezetet, hanem egyúttal modern minőségi új otthont is kapunk. Mai válogatásunkba ilyen új építésű projekteket gyűjtöttünk össze a Duna-partról, a Törökbálinti-tó partjáról és természetesen a Balatonról!

A XIII. kerületi Duna-parton több projekt is épül jelenleg, melyek jobbnál jobb lehetőségeket kínálnak. Elsőként itt van a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében épülő Danubio lakópark, amely már idén nyáron elkészül. A változatos méretű és elrendezésű lakások mindegyikéhez kapcsolódnak teraszok, melyekről gyönyörű panoráma tárul a Dunára. A lélegzetelállítóan szép panoráma és a gyönyörű vízparti környezet mellett a lakópark külső kialakítása is figyelemre méltó, luxus óceánjárókra emlékeztető formája egyedülálló a Dunaparti projektek között. A lakópark közvetlen közelében kialakított Dunaparti plázs és a néhány perces sétányira található Rákos-patak egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Szintén a XIII. kerületi Duna-part közelében épül a kerület legnagyobb vízparti beruházása, a Duna Terasz Grande is, a hajókikötőtől mindössze egy utcányira. A környék előnye, hogy a vízpart mellett a belváros is kellő közelségben van ahhoz, hogy gyors és egyszerű legyen a mindennapi munkába járás. A projekt minden lakásához tartozik erkély vagy nagyobb terasz, illetve közös használatú közösségi jóga-, grill- és napozóterasz áll majd a lakók rendelkezésére. A belső kertekben WiFi, okospad szolgálja a kényelmet a gyermekek számára pedig játszóteret létesítenek. A Duna Terasz Grande lakásai egytől egyig okosotthon rendszerrel felszereltek, így a lakóknak maximális kényelembe lesz része.

Image: 74000536, A Kopaszi-gát és az új városrész, a Budapart 2020.11.30-án., Place: Budapest, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

A budai oldal is bővelkedik a jobbnál jobb vízparti projektekben. A Kopaszi-gát szomszédságában épülő BudaPart projekt keretein belül például új városnegyed épül, ahol az irodák mellett elképesztően szép modern vízparti otthonokat is kínálnak. A Lágymányosi öböl partján épülő otthonok smart home rendszerrel és igény szerint mennyezetfűtés és hűtéssel nyújtanak kiemelkedő komfortot a leendő lakók számára. A Duna közelsége, Újbuda kiváló közlekedési kapcsolatai és a környezetkímélő modern megoldások teszik kivételessé a BudaPart lakásait.

A fővárostól kissé eltávolodva, ugyanakkor annak vonzáskörzetében épült a Tópark ‘Be My City’ lakópark, mely egészen egyedülálló projekt eredménye. A lakópark az úgynevezett város a városban kialakításának köszönhetően, új minivárost hozott létre a Törökbálinti tó partján.  A Tópark Kelenföldről autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan megközelíthető. A város a városban jellegnek köszönhetően a gyönyörű lakókörnyezet mellett, minden a mindennapokhoz szükséges szolgáltatás otthona közvetlen közelében elérhető, legyen szó oktatási intézményekről, üzletekről vagy sportolási lehetőségekről.

Ha a vízparti projekteket vesszük sorra természetesen a Balaton sem maradhat ki, így innen is hoztunk két projektet, méghozzá Balatonföldvárról és Balatonlelléről.

A déli part egyik legnépszerűbb célpontja Balatonföldvár, itt épül a figyelemre méltó Mistral Reisdence, a Kvassay sétány közvetlen közelében A hamarosan átadásra kész 56 lakásos társasház 1-5 szobás lakásokat kínál, melyekhez impozáns méretű teraszok, a földszintiekhez pedig saját kertrész kapcsolódik. A lakóparktól egy karnyújtásnyira van a sétány, a strand és a déli part legnagyobb kikötője.

Balatonlellén a volt SZOT üdülő helyén épül a Napfény Resort társasház 50 lakással, gyönyörű panorámával a Balatonra.  A társasház kínálatában 48 nm-es 2 szobás lakástól, az épületek legfelső szintjén lévő, akár 288 nm-es, 4 szobás penthouse lakásokig válogathatnak az érdeklődők. Az épületegyüttes már nyáron költözhető, így aki idejében lecsap egyre már idén élvezheti saját teraszáról a lenyűgöző balatoni panorámát. A Napfény Resort közvetlenül kapcsolódik a strandhoz, ráadásul az udvaron egy látványos kültéri medence is helyet kap majd.


 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)