Lélegzetelállítóan szép házak a Velencei-tó körül!

Végre beköszöntött a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy hétvégente a legtöbben valamelyik nagy tavunk felé veszik az irányt. Természetesen a Balaton-part és a Velencei-tó a legnépszerűbb vízparti célpont idén is. Utóbbi igazi főnyeremény a fővárosiaknak, hiszen 30-40 perc alatt elérhető, ráadásul ingyenes strandokkal, rengeteg kirándulóhellyel és jobbnál jobb programokkal várja a pihenni vágyókat. Nem véletlen tehát, hogy olyan sokan választják a Velencei-tó valamely települését, ha nyaralót vásárolnak, az utóbbi időben azonban nem csak mint üdülőhely, hanem állandó lakhelyként is egyre nő a népszerűsége a fővárosba, vagy a Székesfehérvárra ingázók körében. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen ki ne szeretne, ilyen gyönyörű környezetbe hazaérni nap mint nap? A nyár második hétvégéjére innen gyűjtöttük össze lélegzetelállítóan szép ingatlanokat!

Gárdonyban a termálfürdőhöz közel bukkantunk erre a gyönyörű családi házra, mely egy 1392 négyzetméteres telken kapott helyet. A háromszintes házban összesen 9+2 félszoba található, központjában egy hatalmas nappali, kandallóval és klímával felszerelve. A családi ház szuterén részében akár egy vállalkozás számára is ideális tér alakítható ki, jelenleg a kikapcsolódást szolgálja, konditerem és egy moziszobának kialakított helyiséget alakítottak ki. A hatalmas parkosított udvarban egy 11 méter hosszú medence, grillsarok és játszótér áll rendelkezésre.

Szintén Gárdonyban, a Katica utcában, a strandtól mindössze 8-10 perces sétatávolságra található a következő új építésű családi ház. A 200 négyzetméteres ingatlanban nyitott fedélszerkezetű dekoratív nappali, három hálószoba és egy konyha-étkező helyiség, egy káddal és egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba kapott helyet. A modern, ugyanakkor igényes barátságos házhoz egy tágas fedett terasz is kapcsolódik, mely tökéletes helyszíne lehet nyáresti vacsoráknak, baráti összejöveteleknek. Az 1100 négyzetméteres telken kerti pihenőhelyet, tárolásra alkalmas kisházat és grillezőhelyet alakítottak ki.


A velencei Bence-hegyről is mutatunk egy exkluzív családi házat, mely egy impozáns 2831 négyzetméteres telken helyezkedik el. A 360 négyzetméteres családi ház földszintjén tágas nappali, konyha, étkező, kamra és gardrób található, az emeleten pedig 4 szoba, két fürdőszoba mosókonyha és gardrób kapott helyet. A földszinti lakótérhez, egy tágas terasz, az emeleti részhez pedig három erkély kapcsolódik. A ház alagsorában tároló és egy igényesen kialakított dolgozószoba került kialakításra. A kertben térkövezett süllyesztett medence és egy 37 négyzetméteres garázs áll rendelkezésre, továbbá egy 6-8 autó számára is kényelmes autóbeállóhelyet alakítottak ki.

 


© 2021 (v2.202102)