Miért bajlódnál a felújítással, ha újat is kaphatsz?

Ráadásul mindezt a VII. kerület legjobb részén, úgy, hogy mindent a saját ízlésedre szabnak. Egy felújítandó ingatlant azért lehet jó döntés megvenni, mert felújításával éppolyan otthonunk lehet, amilyet megálmodtunk, de ettől még maga az épület nem újul meg. Mennyivel jobb lenne inkább egy teljesen új építésű lakást venni, ahol mindent ízlésünk szerint alakítanak! Arról már nem is beszélve, hogy így legalább a felújítással sem nekünk kell bajlódnunk.

A VII. kerületi Csengery utcában, a körúttól és a Király utcától is egy ugrásra, most épp egy ilyen beruházás épül. A Csengery Palace elhelyezkedése rendkívül előnyös, ugyanis mindenhez közel van, mégis egy kicsi, csendes utcában található, ahová jó hazaérni a mindennapok pörgése után. Ide közel van a 4-es, 6-os villamosok megállója és a földalatti is az Oktogonnál, vagy akár a 2-es metró a Blahánál. Illetve iskola, bankfiók, posta, éttermek, üzletek is megtalálhatók a környéken, de nincs messze a Westend és a Városliget sem.

Nemcsak az elhelyezkedése, hanem a minősége is kiváló a társasháznak, ugyanis kizárólag első osztályú anyagokból épül, hő- és hangszigetelése is prémium minőségű, ugyanakkor a belső anyagokat, burkolatokat még ki lehet választani egy igen széles és exkluzív kínálatból, és egyelőre még bizonyos műszaki módosításokra is van lehetőség.

A Csengery Palace társasházban összesen 84 változatos méretű és elosztású lakást alakítanak ki, így minden korosztály megtalálhatja a számára ideálisat. A befektetők és az első lakásukat kereső fiatalok 40 nm-es stúdió apartmanok között válogathatnak, míg a családok számára 70-80 nm-es lakásokat kínálnak, amelyekre természetesen az otthonteremtési támogatások is felvehetőek. Aki pedig igazán nagyot szeretne álmodni, az megtalálja a lakáskínálatban a 122 nm-es luxus penthouse lakást is. És természetesen nemcsak a penthouse lakások, hanem a kisebb otthonok legtöbbje is rendelkezik egy kisebb erkéllyel vagy terasszal.


A Csengery Palace lakásai 2022-ben már költözhetőek, a minőségre pedig garancia a fejlesztő több, mint 20 éves tapasztalata és az a több, mint 1500 lakás, amit már átadott a vevők legnagyobb megelégedésére.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)