Élj egy szigeten! Mesés házak várnak a Szentendrei-szigeten

Új sorozatunkban a Duna egy-egy szigetéről hozunk szép, természetközeli helyeken álló házakat, ahová érdemes elmenekülni a nagyváros, a problémák elől. Sorozatunk legutóbbi részében a Szigetközből gyűjtöttük össze a legszebb házakat, ezúttal a Szentendrei-sziget békés, nyugodt településeire látogattunk el.

Medencével és borospincével Szigetmonostoron

Szigetmonostor a Szentendrei-sziget legdélibb, Budapesthez legközelebb eső települése. Szentendréről, Leányfaluról és Dunakesziről komppal lehet megközelíteni, közúton csak Tahitótfaluból érhető el, így talán ez a legelszigeteltebb települése a szigetnek.

Itt bukkantunk erre a két külön házból álló ingatlanra, amihez sóskúti mészkőből épült borospince, medence, napozó terasz, télikert is tartozik. Az egyik épületben amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba található, a másik lakrészben 2 szoba, egy teakonyha és fürdőszoba kapott helyet.

Pilisre panorámás ház Tótfaluban

Tahitótfalu egyik fele, Tahi a Duna jobb partján, míg másik fele, Tótfalu a Szentendrei-szigeten helyezkedik el, így utóbbi lényegesen nyugodtabb, elbújósabb településrész.

Itt áll ez a gyönyörű, 2000-ben épült családi ház, melynek egyik emeleti szobája a Pilisre panorámás, ez a szoba ketté is osztható. Az emeleten még egy fürdőszoba és még egy szoba kapott helyet, ami a 10 nm-es teraszra nyílik, ahonnan csupán néhány lépcsőfok a kert. A földszinten nappali-étkező-konyha és fürdőszoba található, innen nyílik a 25 nm-es napozóterasz is.


Hangulatos retró üdülő Kisorosziban

Kisoroszi a sziget legészakibb települése, egy kis tó, golfpálya és egy római erőd maradványai is találhatóak a községben, Visegráddal és Dunabogdánnyal komp köti össze. Itt helyezkedik el ez az igazi kis 35 nm-es retró nyaraló, amit szépen felújítottak, eredeti hangulatát azonban mégis sikerült megőrizni. Az épület panorámás telken fekszik, nappali + 2 szobával rendelkezik és egy 17 nm-es terasz is kapcsolódik hozzá.

A lovaglás szerelmeseinek Pócsmegyeren

Pócsmegyer Szigetmonostor és Tótfalu között helyezkedik el, Leányfaluról komppal érhető el. Ma már hozzátartozik az egykori üdülőtelep, Surány is.

A lovassportok szerelmeseinek ajánljuk ezt a surányi ingatlant, melyhez 4 boxból álló istálló is kapcsolódik, de olyan extrák is tartoznak a házhoz, mint a borospince, a kerti szauna, a merülőmedence vagy a jakuzzi, és a szauna természetesen bentről sem hiányozhat. Az épület két külön lakrésszel rendelkezik, belső terei márvány és gránit burkolatokat kaptak, konyhájában olasz, design konyhabútor található.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Sorozatunkban a június 9-i önkormányzati választások legérdekesebbnek ígérkező párharcait mutatjuk be. Miskolcnak új polgármestere lesz, az biztos.

Norvég F-16-osok érkeznek Ukrajnába

Norvég F-16-osok érkeznek Ukrajnába

Putyin külföldi zsoldosokat toboroz.

A női munkavállalók mekkája: ebben az országban a legjobb dolgozni

A női munkavállalók mekkája: ebben az országban a legjobb dolgozni

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon melyik európai országban van a legjobb dolga a női munkavállalóknak. Mutatjuk.

Dupla adag nyugtatót kér, ha ránéz a forint árfolyamára

Dupla adag nyugtatót kér, ha ránéz a forint árfolyamára

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon hétfőn.

© 2024 (v2.202102)