Ilyen egy panorámás luxus-penthouse a budai hegyekben

Sokan keresnek lakóparki lakást, de aki nem elégszik meg a mindennapossal, az bizony a villalakások közt néz szét, ott is a kis lakásszámú, legjobb helyen lévő, lehetőleg panorámás projektekben. Egy ilyen lehetőséget hoztunk most a XII. kerület határáról, a Sasadi út felsőbb részéről – egy csodálatos zöld, igazi budai hegyvidéki területről, ami mégis mindenhez közel van, és a magas nívójához, nagy alapterületéhez képest még az ára is jónak mondható.

Szeretne valami különlegeset, a szokásostól eltérőt? Egyedi, de mégis: visszafogott és elegáns dolgot? No, ezt hívják igazi luxusnak… A „jó luxus” nem feltétlenül hivalkodik, mégis páratlan anyagválasztás és igényesség jellemzi.

Ingatlanok esetében sem a 3 méter magas kerítés, se a kő-oroszlánok, sem a palotányi terület nem ideális azoknak, akik pontosan értik, érzékelik azt, hogy egy tehetős ember nem feltétlenül hivalkodó otthont szeretne, de mégis azt a felső-, felső-közép kategóriát keresi amiben igazén jól érzi magát.

Autós hasonlattal olyan otthont, amely látszólag belesimul a környezetébe, de valójában beleülve olyat nyújt, amit csak a nála csillogóbb járgányok tudnak!

Sajnos nálunk ingatlanban is ritka az effajta felső-közép; vagy másképpen: diszkrét felső-kategória. Mi most éppen egy ilyen ajánlatot hoztunk a Sasadi út 176-os szám alól.

Itt egy igazán nívós, vadonatúj és modern villa épült fel, mindössze öt új lakással. Ebből pedig az utolsó, a legnagyobb eladó, sőt, költözhető is. A második emeleti, 104 négyzetméteres diszkrét luxusotthont lifttel lehet megközelíteni.

A szintben lévő terasza pedig szintén hatalmas 76 négyzetméter, mi több: mindehhez – még egy fokkal jobb panorámát nyújtó (lásd képünkön) – tetőterasz is „hozzácsapható”, ami további 81 négyzetméteres, exkluzív pihenőhelyet jelent.


A hihetetlen kilátás mellé természetesen hamisítatlan budai zöld, hegyvidéki környezet és szomszédok tartoznak. Erről a remek részről mind a MOM Park, mind a BAH-csomópont könnyen megközelíthető. (Ez pedig azt jelenti, hogy mondjuk a magyar tenger is időben jóval közelebb esik ide, mint Óbudához vagy Angyalföldhöz.)

A telek Újbuda Sasad városrészéhez tartozik, de az út túloldala még a XII. kerület része, úgyhogy szó sincsen a néhol külvárosias újbudai lokációjáról. A Sasadi út e – már bőven panorámás – pontja Farkasréthez és az Érdi úthoz is közel esik. A jó hely mellett rendkívül fontos érv az is, hogy ez esetben nem csak az ár elfogadható ebben a kategóriában, de nem szükséges az új otthonra éveket, hónapokat várni!

A „minden közel van” sem üres frázis ez esetben: a BAH-csomópont 7 perc autóval, az M4-es metró kelenföldi végállomása is néhány perc, akárcsak az M1-es és M7-es autópályák is, ami óriási előnyt jelent.

A vásárlási és szórakozási lehetőségek is sokrétűek, és a Mammut vagy a MOM Park mellett az Etele Plza is felépül, teljessé téve a környék üzlet-kínálatát, Természetesen a közelben több jó nevű óvoda és iskola is található.

A XI. és a XII. kerület határa tehát igazán nívós, elegáns városrész, melyet a környező hegyeknek köszönhetően gyönyörű természeti környezet ölel körbe. A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás épült fel, így érdemes még idejében lecsapni az utolsóra! A villaépületet pedig úgy tervezték, hogy tökéletes illeszkedjen a környezetének igen magas színvonalához.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

© 2024 (v2.202102)