Otthonos kertes ház egy átlag lakás áráért, egy ugrásra Budapesttől

Az elmúlt másfél év után kevés olyan budapesti lakástulajdonos van, aki szíve szerint ne cserélte volna már le a lakását egy családi házra. Egy átlagos lakás árán azonban többnyire csak a rossz közlekedésű, külső kerületekben kaphatunk kertes házat, kiegészíteni pedig nem mindenki tudja a vételárat. Ezért érdemes szétnézni az agglomeráció legjobb fekvésű települései között, ahonnan sokszor jobb a közlekedés a fővárosba, mint a külső kerületekből. Erre jó példa Mogyoród is, ahol a HÉV és az M3-as autópálya is segíti a közlekedést Budapestre.

Mogyoród vitathatatlanul az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, ami köszönhető annak is, hogy kiváló közlekedése és Budapesthez való közelsége ellenére megmaradt igazi csendes, nyugodt községnek, ahová jó hazatérni egy fárasztó nap után. Mai cikkünkben innen mutatunk egy igazán otthonos, ráadásul energiatakarékos családi házat.

A szóban forgó ingatlan tágas, amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkezik, és egy átlagos, 2 és fél vagy 3 szobás budapesti lakás áráért már megvásárolható, így egy kétgyermekes család számára épp ideális megoldás lehet.

Az épület egy 621 nm-es telken helyezkedik el, ahol a kikapcsolódást egy 15 nm-es nyitott és egy 30 nm-es fedett terasz biztosítja, ami ideális hétvégén baráti vagy családi összejövetelhez, ami közben a hangulatos nyári konyhában grill vagy bogrács ételek készülnek.

A 136 nm-es családi ház 2004-ben épült, újszerű állapotban van, klimatizált, fűtését gáz-cirkó biztosítja, de nappalijában egy hangulatos kandalló is helyet kapott. Az ingatlan teljes elektromos áram ellátását pedig napelemrendszer biztosítja, így rezsije rendkívül alacsony.

Egy fedett autóbeálló is található két autó részére, és a telken egy 15 nm-es tároló faház is helyet kapott.

A HÉV megállótól és a buszállomástól mindössze 4 perces sétára helyezkedik el, az autópálya pedig 3 perces autózással elérhető, így megközelítőleg autóval 10 perc alatt Budapesten lehetünk.

Olyan extrák is tartoznak az ingatlanhoz, mint az öntözőrendszer, az elektromos kapu vagy a riasztó.


Ez az ingatlan tehát kényelmes életteret nyújt egy család számára, mind bent, mind a szabadban, mégis csak egy ugrásra található a fővárostól.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)