Felújított kis álomotthon a Városligettől egy sarokra!

Erzsébetváros frekventált részéről, a Városligettől csupán egy saroknyira mutatunk ma egy igényesen felújított kis álomotthont, mely újszerű fiatalos kialakítása és nagyszerű elhelyezkedése mellett még az árát tekintve is meglehetősen jó lehetőség, legyen szó akár állandó otthonról, akár befektetésről.

A VII. kerület legjobb része talán az a terület, mely a belvárostól és a megannyi kikapcsolódási- és sportolási lehetőséget kínáló Városligettől is egyaránt karnyújtásnyira található. Éppen e nagyszerű elhelyezkedés okán remek választás a mai cikkünkben szereplő lakás, amely nem csak saját használatra, hanem befektetési célból is tökéletes. A VII. kerület, különösen ez a része egyszerre kínálja a bulinegyed pezsgő életét, a számtalan éttermet, szórakozóhelyet és kulturális programot, valamint a Városliget hangulatos zöld sétányait, közkedvelt pihenőhelyeit.

A belváros közeli elhelyezkedésnek köszönhetően a környék kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, innen pár perces sétatávolságra jár a 74-es trolibusz, mellyel pillanatok alatt megközelíthető az Astoria vagy a Blaha Lujza tér, ahonnan az M2-es metróval vagy a 4-es és 6-os villamosokkal a főváros szinte minden jelentősebb csomópontja elérhető.

Itt a Murányi utcában egy kivételes adottságú társasház harmadik emeletén találtunk egy gyönyörűen felújított lakást. Az épület igényessége és rendezettsége nem csak a külső-belső látképben jelenik meg, a ház lakóközössége is kiemelkedően jó, mindehhez pedig egy szorgos közösképviselet tartozik, akik gondoskodnak a ház kifogástalan állapotáról és olyan további felújításokról, mint a lift kialakítása, ami a közeljövőben várható.

A felújított 51 négyzetméteres kis álomotthonba lépve előszoba fogad bennünket, innen nyílik balra a hálószoba, valamint a fürdőszoba, az előszobából továbbhaladva a konyhán keresztül közelíthetjük meg a tágas napfényes nappalit.

Az ingatlant műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították, amely során az eredetileg egyszobás lakásból másfél szobásat alakítottak ki a lehető legpraktikusabb módon, ráadásul egy kis gardróbhelyiséget is leválasztottak, mely a hálószobából nyílik.

A nappali ékköve egy látványkandalló, de olyan további extrák is kerületek a lakásba, mint a ledes díszvilágítás vagy az esőztetős zuhanyzó a fürdőszobába, a konyhába prémium minőségű, gépesített konyhabútort építettek be, és a lakás minden helyiségébe prémium spanyol burkolatok kerültek.


Tökéletes választás azoknak, akik megfizethető áron keresnek igényes otthont a belváros közelében, legyen szó akár saját otthonról, akár befektetésről, és nem akarnak egy hosszadalmas és költséges felújítással bajlódni, illetve hosszú hónapokat, akár éveket várni egy új építésű lakás átadására.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője a Balla Ingatlan támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)