Hagyja maga mögött a belváros zaját, válassza a kertvárosi életet!

Az elmúlt időszakban megtanulhattuk, hogy nem az a legfontosabb, hogy mindenhez közel, a belvárosi forgatagban éljünk. Az egyetlen, ami számít, az az egészségünk és családtagjaink egészsége, amihez elengedhetetlen az egészséges lakókörnyezet. Ezért egyre többen választják a kertvárosi, zöldövezeteket, amelyek biztosítják mindezt, méghozzá jóval kedvezőbb áron.

A XVI. kerületi Rákosszentmihály épp ilyen környék, a városrészen belül is egy zöldterülettel körülvett lakóövezetben épül most egy nagyszerű projekt, a Zöldmező Lakópark. A beruházás az M0-ás autópályától és az M3-as bevezetőjétől autóval néhány perc távolságra, a Pólus Centertől 2,5 km-re, a János utcai Lidl-től pár perc sétára fekvő Iglói utcában valósul meg, de játszótér, óvoda és iskola, valamint étterem, cukrászda és uszoda is található a közelben. Ugyanakkor, a belváros is elérhető közelségben van, mind tömegközlekedéssel, mind autóval, megkönnyítve a napi teendők elintézését.

Már maga az Iglói utca is nyugodt és csendes, de az itt felépülő, két épületből álló Zöldmező Lakópark egy belső kerttel is rendelkezik majd, ami garantálja a zavartalan pihenést lakói számára, ráadásul a lakások legtöbbjéhez erkély vagy terasz is fog tartozni, és a földszinti kertkapcsolatos lakások kizárólagos használatú kerttel is rendelkeznek majd.

A két, ötszintes épületből álló lakóparkban összesen 128 lakás kap majd helyet, melyek között a 31 nm-es garzontól a 83 nm-es 3 szobás lakásig mindenféle méretű és elosztású lakás megtalálható, így minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

A lakások mind rendelkeznek majd klímával és elektromos redőnnyel is a maximális kényelemért, a parkolás pedig a mélygarázsban vagy felszíni beállókon lehetséges és tárolók is vásárolhatók. Az építkezés 2021 tavaszán kezdődött és 2022 végére készül el, a határidő tartására és a minőségre pedig garancia, hogy a generálkivitelezést a nagy tapasztalattal rendelkező BAYER Construct végzi.


Ez a lakókörnyezet tökéletes azok számára, akik a fárasztó hétköznapok után szabadidejüket, nyugodt környezetben, zöldövezetben szeretnék eltölteni, a fáradalmaikat kipihenni, akik családjuk számára egy nyugodtabb élet lehetőségét szeretnék biztosítani.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

© 2024 (v2.202102)