Költözz egy szigetre! Csodaszép házakat mutatunk a Csepel-szigetről

Új sorozatunkban a Duna szigeteit járjuk be, hogy megnézzük az itt fekvő hangulatos, nyugodt kistelepüléseket. Sorozatunk legutóbbi részében a Szentendrei-szigetre látogattunk el, ezúttal pedig a Csepel-szigetről hozunk csodaszép házakat.

A Csepel-szigetet a Duna főága és a Ráckevei-Duna ág öleli körbe. Északi csücskét Budapest XXI. kerülete, Csepel foglalja el, délebbre azonban már sokkal nyugodtabb, csendesebb településeket találunk, ahol érdemes ingatlant vásárolni. Ma ezekről a településekről hozzuk el a legszebb házakat.

Nagy teraszos, újszerű ház Szigetszentmiklóson

Szigetszentmiklós központjában, egy kis Dunához közeli zsákutcában áll ez a 2018-ban épült családi ház, mely amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik. A házhoz egy kellően tágas, 21 nm-es terasz kapcsolódik, innen juthatunk ki a csaknem 300 nm-es kertbe, ami elég nagy kikapcsolódáshoz, mégsem annyira nagy, hogy problémát jelentsen a gondozása. Az udvarra az autóbeállási lehetőség is biztosított.

Tetőtér beépítési lehetőséggel, Halásztelken

Halásztelken található ez a két teraszos, gyönyörűen gondozott kerttel rendelkező ház, melyben amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba és külön mosdó kapott helyet.

A nappali éke a gyönyörű kandalló, a nappaliból indul a lépcső a tetőtérbe, melynek beépítését már elkezdték, a szigetelés és a víz-, villany kiállások elkészültek, itt további 80 nm-es lakótér nyerhető. Az épülethez tartozik még egy fedett kocsibeálló, de további autók számára is adott a parkolási lehetőség az udvaron.


Akár két generációnak is Ráckevén

Ezt az újszerű állapotú ráckevei házat úgy építették a 2000-es évek elején, hogy egyszer majd két generáció számára is ideális legyen. A földszinten amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha található, a tetőtérben 4 szoba, konyha fürdőszoba kapott helyet. A házhoz hangulatos, 24 nm-es terasz is kapcsolódik, a szuterén több autó részére biztosít parkolási lehetőséget.

Otthon + vállalkozás, vagy 3 generáció részére Szigetszentmártonban

Szigetszentmárton központjában helyezkedik el ez az egyedülálló ingatlan, mely egy az utcáról megközelíthető és egy az udvarról megközelíthető üzlethelyiséggel is rendelkezik. Az udvarról nyíló üzlethez külön fürdőszoba és külön hálószoba is tartozik, így a ház akár 3 generációssá is átalakítható. A fő lakrészben nappali és egy hálószoba kapott helyet és egy szép terasz is kapcsolódik az épülethez.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

© 2024 (v2.202102)