Ilyen egy családi ház Pest egyik legelegánsabb kertvárosában

Zugló kertvárosa a legtöbb pesti, illetve Pestre költöző álma, hiszen itt jó levegő van, elegáns családi házakkal teli és emellett még a városmaghoz is közel fekszik (nyitóképünkön a a környék titkos favoritja, a japánkert). Érdemes lehet egy új lakásnál inkább egy sokkal tágasabb, saját kerttel, dolgozó szinttel és igazi többgenerációs élettérrel megáldott, még tető irányában is bővíthető házat keresni. A mai cikkünkben egy ilyen adottságokkal megáldott ingatlant mutatunk be, amelyet a nívós környezetre vágyóknak nem árt megnéznie.

Az XIV. kerület központjában, mégis csendes, nyugodt környéken helyezkedik el ez a 180 négyzetméteres családi ház. Rendkívül jó elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen a Bosnyák tér és az Örs vezér tere közt félúton található, mindkettőtől nagyjából 2 perc alatt megközelíthető autóval, de gyalog is csupán 10-15 perc. Emellett a tömegközlekedés szempontjából is tökéletes, mindössze pár perc alatt elérhető a 3-as és a 62-es villamos.

A házat körülölelő ősfás utcák kifejezetten kisvárosi hangulatot árasztanak és zöld miliőt nyújtanak, miközben a pesti oldal talán leginkább elitnek mondható zöldövezetéről beszélünk. Ezen a környéken jellemzően sikeres, tehetősebb családok élnek, így egy új lakás vagy ház értéke a budai oldaléval egyezik. Kitűnő a szomszédság, valamint a közelben boltok, éttermek, szolgáltatók, játszóterek és parkok is megtalálhatók.

Az ingatlant 2006-ban teljes körűen felújították. A földszinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely iroda és stúdió funkciót is ellát. Ez a lenti szint olyannyira igényesen kialakított, hogy önálló lakrészként is használható.

Az emeleten, egy világos, élhető duplakomfortos lakrész található, 3 szobával, konyhával fürdőszobával és egy terasszal. A padlástérben pedig igény szerint kialakítható még egy szint. A telek hátsó részén gondozott füvesített kert található automata öntöző rendszerrel, a ház előkertjében pedig nem is egy, hanem két fedett autóbeálló kapott helyet.

A családi ház kitűnő választás mindazok számára, akik szeretnének otthonról dolgozni, a lakóépületükben vállalkozást nyitni, de akár több generációs famíliák együttélésre is kiváló.

A zöldövezet, az elit otthonok és a fontos csomópontok közelsége sokak számára kecsegtető lehet, akik Budapesten keresnek maguknak otthont.

A cikk a ház értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre veszélyesebbek a drónok Ukrajnában - és ki fognak onnan szabadulni

Egyre veszélyesebbek a drónok Ukrajnában - és ki fognak onnan szabadulni

Messzebbre repülnek, jobban céloznak, nagyobbat robbannak, és sokkal-sokkal több lesz belőlük. És senki sem tudja megakadályozni, hogy elterjedjenek a világban.

Nem fogja elhinni, miért nem tudják kiadni a botrányos Covid-teszt-szerződések kért iratait!

Nem fogja elhinni, miért nem tudják kiadni a botrányos Covid-teszt-szerződések kért iratait!

Nyomozás miatt lefoglalták a Fidesz-közeli cégek dokumentációját.

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Korábban Magyar Péter azt mondta, a Diákhitel Központnál is túlárazással hirdettek Balásy Gyula cégei.

© 2024 (v2.202102)