A Flatco Bárd Apartmanház kiadó lakásai hamarosan elkelnek – még az első lakó beköltözése előtt

A kiadó lakások lakóparkjában hamarosan mind a 256 bútorozott, gépesített, okosotthon-rendszerrel felszerelt lakás megtalálja hosszútávú bérlőjét – jóval az augusztusi átadás előtt. A 2012-ben alakult Flatco ezzel hatalmas lépést tesz az általa kitűzött célhoz és vezető pozícióra tör a budapesti, saját tulajdonú lakóingatlanok bérbeadásában.


Ferencváros kiváló tömegközlekedéssel és bevásárlási lehetőségekkel rendelkező, rehabilitált részén, több egyetemi kampusz és irodaház vonzáskörzetében épült fel a Bárd Apartmanház. A komplexum több szempontból is különleges, de leginkább attól más, mint a többi lakópark, hogy a tulajdonos a lakásokat, üzlethelyiségeket és parkolóhelyeket kivétel nélkül bérbeadás útján hasznosítja.

A fővárosban évtizedek óta nem volt példa ilyen típusú, ekkora volumenű, magántőkéből megvalósított ingatlanfejlesztésre. A Flatco-csoport ezzel a beruházással többszáz, kiadó lakást kereső bérlő számára teszi elérhetővé a védjegyévé vált megfizethető prémium lakhatást.

A lakópark két szárnyból áll, ezek 8 és 10 emeletesek és egy idilli, zöld belső keretet fognak közre. Az épületben összesen 256 teljesen berendezett, gépesített lakás található.

A lakóparkban biztonságról 24 órás portaszolgálat, míg a lakók szórakoztatásáról a dekoratívan berendezett közös helyiségek gondoskodnak. A földszinten egy 300 nm2-es közösségi tér áll a lakók rendelkezésére, itt lazulhatnak, sportolhatnak, vagy akár összejöveteleket is szervezhetnek.

A kényelmes loungeban minden igényt kielégítően felszerelt teakonyha, csocsó és biliárd, valamint xbox szoba is helyet kapott, melyek mellett egy jól felszerelt konditerem is kialakításra került. Az épület alatt 153 parkolóhelyen túl elektromosautó töltőállomások, valamint bőséges kerékpártárolási kapacitás is várja a bérlőket.

A lakások követik a Flatco ismertetőjegyévé vált kiváló ár-érték arányt, vagyis a megfizethető prémium albérlet koncepcióját. A lakberendezők által bútorozott, ízléses otthonokat magas minőségű gépesítéssel, továbbá magyar nyelvű menüvel is rendelkező okosotthon-rendszerrel szerelték fel, miközben a bérleti díj a piacon található egyéb albérletek árához hasonló.

Új szemlélet az ingatlanpiacon

A Flatco-t nemcsak az átlátható, egységes formaszerződés, a biztonságos fizetési lehetőségek vagy a saját műszaki csapat különbözteti meg versenytársaitól. Azért, hogy az új komplexum kihasználtságát maximalizálja, a cég a lakásokat népszerűsítő kampányát mintegy két és fél hónappal az épületek átadása előtt elindította – Magyarországon kevéssé ismert, ritkán alkalmazott eszközökkel. Bár ez a gyakorlat nem jellemző az lakásbérleti piacra, a szokatlan módszer megtérülni látszik: alig két hónap alatt aláírás került a lakások 85%-ának bérleti szerződésére.

A vírus okozta változások miatt a Flatco az online térbe terelte az ingatlanok bemutatását. A Bárd Apartmanház honlapján az érdeklődők virtuális 3D sétákon keresztül ismerkedhettek meg a két, külön bejárattal rendelkező épület stúdióival, hálófülkés, egy-, két-, vagy akár háromszobás lakásaival. A pontos alaprajzokon túl a profi lakberendező csapat által megálmodott négy, harmonikus bútorzat koncepció is debütált, így a potenciális ügyfelek már konkrét elképzelésekkel vehették fel a kapcsolatot az ingatlankezelőkkel. A szerződési kedvet a Flatco izgalmas, 10%-os early bird lakbérkedvezménnyel is növelte.

Példátlan növekedési pálya

A Flatco fejlődésének sebessége továbbra sem lassul: a cég az elmúlt évben megháromszorozta portfólióját köszönhetően a 9., 4. és 13. kerületi projektjeinek. A Bárd Apartmanházat övező, kiugró érdeklődés is mutatja, hogy indokolt a méregdrága luxusingatlanok és alsó kategóriás ingatlanok közé pozícionált, elérhető árú, de jó minőségű bérleményekbe való befektetés. A Flatco kész kielégíteni a növekvő keresletet, a cég hosszú távú tervei között többszáz új kiadó ingatlan piacra vezetése szerepel.

A cikk a Flatco támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)