Egy csipetnyi wellness élmény várja ebben a XVI. kerületi családi házban

Mai cikkünkben egy budapesti, a XVI. kerület szélén található, csodaszép családi házat mutatunk be, amit ha otthonául választ, többet talán nem is akar wellnessezni menni. Az ingatlant az igényesség és a harmónia jellemzi, így tökéletes azoknak a családoknak, akik egy igazán elegáns otthonra vágynak.

A 2005-ben épült ingatlan az Örs vezér terétől autóval mindössze 8 percre, de tömegközlekedéssel is 15 perc alatt megközelíthető. Az elhelyezkedéséből adódóan minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető a környéken.

A 200 négyzetméteres családi házba fedett, nyitott árkádról lehet belépni. A földszinten található egy szoba, közlekedő, amerikai konyha, fedett terasz, kamra, fürdőszoba, külön toalett, lépcsőház és garázs. Az emeleten pedig 4 szoba, közlekedő tér, fürdőszoba és külön toalett kapott helyett. 2-2 szoba közös nagy teraszra nyílik. Emellett az ingatlanban van egy két helyiséges pince is, amibe beszerelésre került egy gázkazán is, mely biztonságos távolságra van a lakóterületektől.

A telken 2014-ben egy feszített víztükrű, kivilágított, fedett medence épült, szakszerűen kiépített gépészettel. A medence mellett található egy cseréptetővel fedett 10 négyzetméteres, négy oldalról nyitott kiülő is, mely a nyár alkalmával tökéletes búvóhely lehet a forró nap elől. A wellness élményt fokozva az egyik teraszon egy 6 négyzetméteres sófallal épített szauna került kivitelezésre, melynek sós levegője egészséges a légutak számára.


A garázs mellett egy fedett kocsibeálló is biztosított az autója számára. Mindkettő előtt egy-egy távirányítással működtethető kapu került felszerelésre. A kertet kovácsoltvas kerítés veszi körbe, a fűről és a veteményesről pedig automata öntöző és csöpögtető rendszer gondoskodik, de a gyűrűs ásott kútból is lehet öntözni. Mindemellett a teljes portán vakondháló tartja távol a nemkívánatos állatokat. Egy tárolónak kitűnő, kéthelyiséges téglaépület is található a telken.

A hőszigetelt ház legfelső födéme is betonból készült. Az, hogy mindkét szint fölött így legyen, igen ritka. Az emeleti padlástér szabadidős tevékenységre vagy akár lakás kialakítására is alkalmas. 2012-ben a teljes emelet új burkolatokat kapott, mellyel egyidejűleg a teljes házban az álmennyezet is kialakításra került. A házban több klíma és padlófűtés szolgáltatja az éppen megfelelő hőmérsékletet. A biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)