Biztonságos munkakörnyezetet nyújtó elegáns új irodája lehet a Budai Vár lábánál!

Vállalkozásunk számára megtalálni a tökéletes helyet igencsak nehéz feladat, főleg napjainkban mikor amellett, hogy frekventált, igényes helyet keresünk, újabb egészségügyi és biztonsági szempontokat is figyelembe kell vennünk, na meg persze a munkavállalók megváltozott igényeit. Ezekhez a feltételekhez igazodva mutatunk egy elegáns üzlethelyiséget a Budai vár lábánál, melyből teljesen új a mai igényeknek 100 %-ig megfelelő irodát alakíthatunk ki!

Az I. kerület, frekventált részén, a Bécsi kaputól induló utcában találtunk egy kiválóan jól kihasználható irodahelyiséget, melyet tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen elérhetünk a Széll Kálmán tér és a Rakpart felől egyaránt, sőt a Batthyány tér felől érkezve gyalogosan is csupán 5-6 perc. A frekventált elhelyezkedés ellenére azonban az ingatlan közvetlen környezete nem zsúfolt, az utcában ugyanis nincs nagy átmenő forgalom ezáltal szabad parkolóhely is mindig akad.

Ahogy azt a bevezetőben is említettük, a jó elhelyezkedés és az igényes megjelenés mellett kiemelten fontos, hogy az ingatlan biztonságos munkakörnyezetet biztosít. Az irodahelyiség tökéletesen illeszkedik a koronavírus-járvány által megváltozott igényekhez. hiszen ez a családias helyiség sokkal nagyobb elővigyázatosságot nyújt a munkavállalók számára, mint egy nagy iroda, ahol sokan dolgoznak együtt. Ez az igény nem csak a cégek részéről mutatkozik meg, számtalan felmérés is bizonyítja, hogy munkavállalói oldalról is szükségszerűvé vált a változás.

I. kerületi iroda-üzlethelyiség tökéletes választás tehát azoknak, akik új vállalkozásuknak, vagy a már meglévőnek keresnek irodát egy igazán elegáns környéken. A 269 négyzetméteres ingatlan egy társasház földszintjén található, elhelyezkedéséből és kialakításából adódóan rendkívül jól kihasználható.

Az ingatlant nemrégiben műszakilag és esztétikailag is felújították, azonban éppen az előbb említett okok miatt számtalan lehetőséget rejt magában. Legyen szó akár loft lakásról, fogorvosi- vagy más magánrendelőről, esetleg co-working irodáról, mindenhez tökéletes. Utóbbihoz igen részletes tervek is készültek, az ehhez kapcsolódó látványterveket (a teljesség igénye nélkül) cikkünkbe is elhelyeztük.

Ahogy az a látványterveken is jól látszik, egy tágas, napfényes irodahelyiséget kapunk az átalakítással, ahol mindenki kényelmesen elfér, a maximális komfortérzet mellett ugyanakkor fontos az is, hogy kellően tágas ahhoz is, hogy a napi munkavégzés biztonságos körülmények között történjen.

Felmerülhet a kérdés, hogy ilyen bizonytalan időkben érdemes-e vásárolni egy irodahelyiséget, ahelyett, hogy bérelnénk azt. A válasz a lokációban rejlik, hiszen amellett, hogy megszűnik a kiszámíthatatlan bérleti díjak miatti kiszolgáltatottság, a remek lokációnak köszönhetően egyúttal az ingatlan hosszútávú értékállósága is garantált.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)