A tökéletes új otthon: prémium minőség és gyönyörű lakókörnyezet!

Az új építésű otthonok között is alaposan körül kell nézni, ha a magas minőség és a kellemes környezet egyaránt fontos. Legyen szó vízpartról, hangulatos kertvárosról vagy az agglomerációról, abban biztosan egyetérthetünk, hogy az egyik legfontosabb szempont, hogy a nyüzsgő belvárosból hazatérve békés, kellemes környezetbe vágyunk. Ilyen lehetőséget kínál mai válogatásunkban összegyűjtött négy lakópark is, sőt ennél még jóval többet. Nézzük!

A Duna a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében épül a Danubio Lakópark, ahol lélegzetelállítóan szép panoráma és a gyönyörű vízparti környezet várja. A lakóparkban változatos méretű és elrendezésű lakásokat kínál, melyekhez panorámás nagy teraszok kapcsolódnak. Az épületből kilépve a Duna-parti plázs fogadja a lakókat, mely remek kikapcsolódási lehetőséget kínál vízparti környezetben.

Szintén vízparti környezetben kínál prémium új lakásokat a Duna Terasz Grande egy utcányira a hajókikötőtől. A Duna Terasz Grande lakóparkban összesen 790 lakás kerül kialakításra, ahol 1-5 szobás otthonok között választhatunk. A lakások mindegyikéhez terasz vagy erkély kapcsolódik, illetve mindegyik okosotthon rendszerrel lesz felszerelve. A lakóparkban közös használatú közösségi jóga-, grill- és napozóterasz áll majd a lakók rendelkezésére.

This image has an empty alt attribute; its file name is m.blog_.hudunaterasz-0503d30b82344c62b31d952c986f88bdefea6852-768x512.jpg

A kertvárosban keresgélők egyik legkedveltebb célpontja hosszú-hosszú évek óta Zugló. A XIV. kerület frekventált részén épül a Metrodom Zugló, mely a környezethez illően nem csak prémium új otthonokat, de valódi kikapcsolódást nyújtó életteret is kínál. Az épületben konyhával, tv-vel és más kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokkal felszerelt klubhelyiség is kialakításra kerül, melyhez terasz is kapcsolódik, illetve baba-mama játszószobát is terveztek.

This image has an empty alt attribute; its file name is zuglo_19-1024x576.jpg

A várostól kissé eltávolodva, ugyanakkor jól megközelíthető helyen, a Törökbálinti-tó szomszédságában található a Tópark lakópark, ahol még mindig van lehetőség új otthont vásárolni családias környezetben. akópark “város a városban” jellegű kialakítása miatt tökéletes választás, hiszen a komplexumban nem csak gyönyörű új otthonok, hanem üzletek, éttermek, kávézók is helyet kaptak, sőt óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, és sportközpont is működik itt.

This image has an empty alt attribute; its file name is topark-dec17-1-1024x682.jpg

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)