A tökéletes új otthon: prémium minőség és gyönyörű lakókörnyezet!

Az új építésű otthonok között is alaposan körül kell nézni, ha a magas minőség és a kellemes környezet egyaránt fontos. Legyen szó vízpartról, hangulatos kertvárosról vagy az agglomerációról, abban biztosan egyetérthetünk, hogy az egyik legfontosabb szempont, hogy a nyüzsgő belvárosból hazatérve békés, kellemes környezetbe vágyunk. Ilyen lehetőséget kínál mai válogatásunkban összegyűjtött négy lakópark is, sőt ennél még jóval többet. Nézzük!

A Duna a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében épül a Danubio Lakópark, ahol lélegzetelállítóan szép panoráma és a gyönyörű vízparti környezet várja. A lakóparkban változatos méretű és elrendezésű lakásokat kínál, melyekhez panorámás nagy teraszok kapcsolódnak. Az épületből kilépve a Duna-parti plázs fogadja a lakókat, mely remek kikapcsolódási lehetőséget kínál vízparti környezetben.

Szintén vízparti környezetben kínál prémium új lakásokat a Duna Terasz Grande egy utcányira a hajókikötőtől. A Duna Terasz Grande lakóparkban összesen 790 lakás kerül kialakításra, ahol 1-5 szobás otthonok között választhatunk. A lakások mindegyikéhez terasz vagy erkély kapcsolódik, illetve mindegyik okosotthon rendszerrel lesz felszerelve. A lakóparkban közös használatú közösségi jóga-, grill- és napozóterasz áll majd a lakók rendelkezésére.

This image has an empty alt attribute; its file name is m.blog_.hudunaterasz-0503d30b82344c62b31d952c986f88bdefea6852-768x512.jpg

A kertvárosban keresgélők egyik legkedveltebb célpontja hosszú-hosszú évek óta Zugló. A XIV. kerület frekventált részén épül a Metrodom Zugló, mely a környezethez illően nem csak prémium új otthonokat, de valódi kikapcsolódást nyújtó életteret is kínál. Az épületben konyhával, tv-vel és más kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokkal felszerelt klubhelyiség is kialakításra kerül, melyhez terasz is kapcsolódik, illetve baba-mama játszószobát is terveztek.

This image has an empty alt attribute; its file name is zuglo_19-1024x576.jpg

A várostól kissé eltávolodva, ugyanakkor jól megközelíthető helyen, a Törökbálinti-tó szomszédságában található a Tópark lakópark, ahol még mindig van lehetőség új otthont vásárolni családias környezetben. akópark “város a városban” jellegű kialakítása miatt tökéletes választás, hiszen a komplexumban nem csak gyönyörű új otthonok, hanem üzletek, éttermek, kávézók is helyet kaptak, sőt óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, és sportközpont is működik itt.

This image has an empty alt attribute; its file name is topark-dec17-1-1024x682.jpg

Ajánlott ingatlanok


© 2024 (v2.202102)