Luxus-penthouse egyedi kilátással a XII. kerület határán

Budapest nemzetközi léptékben sem éppen kisváros, és az elegánsabb, budai oldala is hatalmas: sok százezer lakás és sok tízezer ház nyújt lakhatási lehetőséget. Azonban aki jól ismeri ezt a nagyvárost, az tudja, hogy a legjobb környékekből eléggé kevés van. Még a budai oldalon is oda kell figyelnie annak, aki az igazi luxust keresi. A most következő penthouse lakásnál ráadásképp az ár-érték arány is kiváló, hiszen jelentős akciót hirdetett a fejlesztő az utolsó, ötödik lakásra.

Mert hát a kivételes otthonok elhelyezkedése is kivételes kell legyen – persze e mellett minőségre sem árt, ha elsőrangú, és az is szempont, hogy új és hipermodern legyen… No, de mégis: első az elhelyezkedés.

Mindezt szem előtt tartva keresgéltünk most az ajánlatok közt, és Farkasrét határán, a Sasadi út talán legelegánsabb részén, a 176-os szám alatt bukkantunk egy nemrég átadott, mindössze öt lakásos villaépületre, amelyben már csak egyetlen lakás eladó, a második emeletet elfoglaló, óriási teraszterülettel bíró penthouse, amelyhez lift(!) is vezet.

De miről is van szó pontosan? A Márton Áron tér közelében Sasad és Farkasrét határán, igen elegáns helyen épült fel tehát ez a csúcs-villa. E vadonatúj, hipermodern, mégis madárcsicsergős luxus villa remek elbújási, elvonulási lehetőséget jelent annak, aki megengedheti magának egy ilyen ékszer belakását. Persze egy ilyen otthon nem filléres mulatság, de az elkért ár a mai piaci viszonyok közt, a helyet, a kialakítást, a hasonló ingatlanok árazását és a minőséget is figyelembe véve korrektnek nevezhető. Annál is inkább mivel a korábbihoz képest most jelentős árengedménnyel kapható a luxus e gyöngyszeme (az árat lásd a linken), miközben a környék árai folyamatosan emelkednek…

Fontos, hogy e kategóriában természetesen a lakások belső kivitelezése a vevői igényekhez alkalmazkodik, és lakberendezői tanácsot is igénybe vehető. Maga a végső kivitelezés és lakás birtokba adása csupán néhány hét.

A második emeleti penthouse-ban a nappali mellett itt négy szoba van a belső alapterület 104 négyzetméter; és nem csupán fényárban úszik a lakás, de a panoráma is nagyon gyönyörű erről a szintről. Ezt azonban nem csak a tágas nappaliból, hanem az óriási 76 nm teraszról, valamint a 80 nm tetőteraszról is megcsodálhatjuk. Arról nem is szólva, hogy a teraszon használhatjuk a jakuzzit, melyhez zuhanyzó is tartozik.

Előnye, hogy – bár vadonatúj a lakás –, mégis, szinte azonnal beköltözhető, nem kell hónapokat, vagy akár éveket várni.

Ki kell emelni azt is, hogy itt nincs nagy nyüzsgés és nincsenek „összepréselve” a terek: a villában is mindössze 5, egyenként is kellően tágas lakás épült fel. A modern épületet, intim, fákkal övezett közös kert öleli körbe, mely minden évszakban gondoskodik a lakók nyugalmáról. Lényeges az is, hogy a lakásokban a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák, valamint az üvegezés során háromrétegű hőszigetelő anyagot építettek be.


Egy minőségi házban nem meglepő, hogy a lakásokhoz tartozó, teremgarázsban elhelyezett parkolóhelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét szolgálják, mely a lakásokból – mint említettük – lifttel közelíthető meg.

A cikk megjelenését a Sasadi 176 projekt értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

© 2024 (v2.202102)