Egyetemisták, párok és barátok tökéletes otthona lehet ez a tágas pécsi lakás

Egyre többen választják a vidéki nagyvárosokat, amikor otthont keresnek maguknak. Nem is meglepő, hiszen olyan csodás városaink vannak, mint például Pécs. Északról a mesés Mecsek, délről pedig sík vidék határolja, így kitűnő fekvésű, ráadásul az egyetem miatt rendkívül pezsgő élet jellemzi. Most innen mutatunk egy szép és tágas kiadó lakást.

Pécs az ország legdélibb megyéjében, Baranya megyében található, közel a horvát határhoz. A főváros innen autóval kevesebb, mint két és fél óra alatt, vonattal pedig körülbelül két és háromnegyed óra alatt érhető el. A kiadó ingatlan a történelmi belvárosban, mégis csendes és nyugodt környéken fekszik.

A remek állapotú, felújított lakás egy 2005-ben épített társasházban található. Az ingatlantól a legközelebbi buszmegálló mindössze 150 méterre, míg a vasúti megálló 9 percre van tömegközlekedéssel, de gyalog is könnyen, negyedóra alatt megközelíthető. Élelmiszerbolt az utca túloldalán, reggeliző és kávézó pedig az épület földszintjén található. Emellett a közelben fellelhető fagyizó, pékség, nyelviskola és éttermek is. A Pécsi Tudományegyetem épületei busszal 15 perc alatt elérhetők, így egyetemisták számára kiváló helyen fekszik a lakás, függetlenül attól, hogy melyik szakon tanulnak.

 

A 96 négyzetméteres lakás bútorozott, 3 szobából, konyhából, toalettes fürdőszobából, valamint egy külön toalettből áll. A konyha elektromos tűzhellyel, mosogatógéppel és hűtőszekrénnyel felszerelt. A fürdőszobában dupla mosdó, sarokkád és mosógép kapott helyet. Három darab klíma is található a lakásban, egy a nappaliban, míg a másik kettő egy-egy szobában került beszerelésre. Garázs külön térítés ellenében áll rendelkezésre.

A tágas lakást két fő veheti ki, így pároknak, barátoknak és rokonoknak is tökéletes választás lehet. A felsőfokú oktatási intézmény épületeinek közelsége miatt egyetemisták számára is kiváló. Az ingatlan 2021. augusztus 1-től költözhető, nem dohányzó, háziállatokat pedig nem lehet beköltöztetni. Továbbá fontos, hogy minimum 1 éves szerződéssel vehető ki.

 

 

Ha szereti a fiatalos, pörgős nagyvárosi hangulatot, de mégis egy nyugodtabb környéken elhelyezkedő lakásban szeretne élni, akkor ne keressen tovább.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)