Frekventált, mégis csendes környéken: kiváló elhelyezkedésű lakóparkok Budapesten

Akik Budapesten keresnek maguknak otthont, azok tudják, mennyire fontos, hogy jó elhelyezkedésű, remek közlekedéssel rendelkező ingatlant találjanak. Sokat számít, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben eljuthassunk iskolába vagy munkába. Mai cikkünkben olyan fővárosi lakóparkokat mutatunk, amik ezeknek a feltételeknek megfelelnek, sőt, még többet is adnak.

A BudaBright a III. kerület egyik ékköve. A három épületből és 316 lakásból álló lakóparktól a belváros és az M0-ás autópálya is percek alatt elérhető. Óbuda központja nagyjából 8 perc alatt megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel pedig 15-20 perc alatt. Az ingatlantól a HÉV megállója pár perc sétára található. Emellett infrastrukturálisan is kiváló, hiszen a közelben óvodák, iskolák, élelmiszerboltok és éttermek állnak rendelkezésre. Továbbá a budakalászi bevásárlóközpont is csupán 8 percnyi autóútra található.

A BudaBright lakásai között mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset, hiszen a 26 négyzetméteres garzontól egészen a 100 négyzetméteres, 3 szobás, terasszal rendelkezőig kínál otthont a keresők számára. Ráadásul ha a felsőbb emeleten található lakás egyikét választod, akkor akár a saját teraszodról gyönyörködhetsz a Budai hegyek vagy a város csodás panorámájában. A Duna-part közelsége pedig rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújt. Tökéletes választás mindazoknak, akik Buda frekventált részén keresnek modern, új otthont.

A Metrodom City Home már-már egy kisváros, hiszen a 4 lakótömb körül több zöldterület, zárt park és játszótér is épült, hol a gyerekek biztonságos körülmények között játszhatnak és élvezhetik a felhőtlen gyermekkort. A felnőtteknek pedig a tetőteraszon lévő zárt, közösségi nappali biztosít kikapcsolódási lehetőséget.

Emellett igazán jó helyen fekszik. A IX. kerületben, Középső-Ferencvárosban található lakópark közel van az M3-as metró Nagyvárad téri megállójához, de az 1-es villamos és a belvárosba tartó 2-es villamos megállója is könnyen elérhető. A lakónegyedben 1 szobástól 5 szobásig terjedő lakásokat találhatunk. Az ingatlan azáltal fiatal párok  és nagycsaládok számára is tökéletes választás lehet. A Duna-part közelsége pedig itt is remek lehetőségeket kínál.


A Gama Lakópark mindazoknak az igényét kielégíti, akik a fővárosban, mégis nyugodt és csendes környezetben szeretnének élni. Az ingatlan a IX. kerületben található, a Márton és a Gát utca sarkán. Kitűnő elhelyezkedése van, hiszen többek közt a Nyugati és a Keleti pályaudvar is kevesebb, mint 25 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel. A 4-es, 6-os villamos és a 281-es busz megállója körülbelül 3 perc sétára található. A közelben éttermek, üzletek, színház, mozi, múzeumok, parkok, iskolák és óvodák vannak. Emellett a Dandár gyógyfürdő és a Duna-part is 10 perc alatt megközelíthető. A 8 szintes lakóparkban 2-4 szobás lakásokat találhatunk. Olyanok számára jó választás, akik nyugalomra vágynak a pezsgő főváros szívében, könnyen elérhető távolságra a fontos csomópontoktól.

A Greenside szintén Pest egyik csendes környékén található, mégse kell sokat utaznunk a belvárosig. Az 1-es és 14-es villamos gyalog 8 perc, a 32-es busz pedig 4 perc alatt elérhető. A Hősök tere pedig 15 perc, ahol az M1-es metróra tudunk felszállni. A rákosrendezői vonatállomás mindössze 1 perc sétatávolságra fekszik, ahonnan rövid időn belül a Nyugati pályaudvarra érünk, valamint Vác és Esztergom felé is indulhatunk. A sportolni vágyóknak is kiváló, hiszen a közeli parkok mellett a BVSC sportpálya és uszoda egyaránt nagyszerű lehetőséget kínál a sportolásra és aktív pihenésre. A lakópark zöld belső udvarral rendelkezik, földszinti lakásaihoz, saját kertrész is kapcsolódik, valamint egy játszótér is található a közös udvaron, így a családok igényeit is kiszolgálja.

A Westfalia a Lőportárdűlőn, a XIII. kerület dinamikusan fejlődő, a belvároshoz közeli részén fekszik. 4 perc alatt elérhető a 14-es villamos, amivel a Lehel tér és Újpest központ is egyszerűen megközelíthető, de a 79M busz is csupán pár perc sétára van. A Lehel térről pedig az M3-as metróval egyszerűen továbbutazhatunk és szinte bárhova eljuthatunk. A környéken bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár és játszótér is található, ezért családok számára rendkívül jó elhelyezkedésű lakásokat kínál a lakópark.

Továbbá közel van a Váci út, a Margit-sziget és a Városliget is. Az 1-3 szobás lakások kivétel nélkül erkéllyel és gardróbszobával rendelkeznek. Az épületen belül pedig egy parkosított kert szolgálja a lakók pihenését és kikapcsolódását.

© 2024 (v2.202102)