Nyugalom szigete a belvároshoz közel: ilyen egy II. kerületi csodaszép lakás

A II. kerület igen impozáns házakkal és lakásokkal teli. Elhelyezkedését tekintve is rendkívüli adottságokkal rendelkezik, hiszen hegyes-dombos területen fekszik, mégis közel a belvároshoz. Ennek köszönhetően az ország egyik legelőkelőbb lakóövezetévé vált az évek során. Most innen mutatunk egy gyönyörű kiadó lakást.

Az ingatlan igazán szép helyen, a főváros budai oldalán, a II. kerületi Bimbó úton található. Egy öt épületből álló ősfás kertben helyezkedik el, amely egy saroktelket alkot. A környék nagyon csendes és nyugodt, elhelyezkedése által kiváló a munka fáradtságainak kipihenésére. A 149-es busszal a Széll Kálmán tér mindössze 6 perc alatt elérhető, ahonnan villamossal, busszal és az M2 metróval is tovább közlekedhetünk. A közelben szupermarket, éttermek, óvoda és általános iskolák is találhatók, így kisgyermekes családoknak is tökéletes választás lehet.

A 75 négyzetméteres lakás 3 szobából, konyhából, fürdőszobából és külön toalettből áll. A konyha bútorozottan áll rendelkezésre a bérlők számára, amihez mosógép, mosogatógép, szárítógép, mikrohullámú sütő, sütő és hűtő tartozik. A nagy hálószoba igény szerint szintén bútorozva kerül kiadásra. Ebbe beletartozik az ágy, a gardróbszekrény, az éjjeli szekrény és a tévé állvány. A fürdőszoba beépített szekrénnyel rendelkezik, az előszobában pedig beépített gardrób került kialakításra, melynek ajtajai tükörrel felszereltek.

A pinceszinten egy tároló található, illetve egy felszíni kocsibeálló is tartozik az ingatlanhoz. A lakás részét képezi a 4 négyzetméteres erkély is, ahova kiülve hallgathatja a természet kellemes hangját és a madarak csicsergését. A lakás újszerű állapotban van, mivel 2020-ban teljeskörű felújításon esett át, amely során klíma is beszerelésre került.

Az ingatlan tehát egy csendes és nyugodt környéken helyezkedik el, kedves és segítőkész szomszédokkal körülvéve. A környezet ellenére mégis közel fekszik a belvároshoz, és percek alatt eljuthatunk több fontos csomóponthoz is.

 

 

A lakás július végétől költözhető, ezért ha egy jó elhelyezkedésű és zöldövezeti környéken szeretne lakni, akkor ne keressen tovább, meg is találta a megfelelőt. A lakás tökéletes választás fiatal párok és kisgyermekes családok számára egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 


© 2021 (v2.202102)