Csodás panorámával rendelkező otthonok hazánk minden tájáról

Sokan szeretnének olyan helyen lakni, ahol ha kinéznek az ablakon, akkor csodás tájakban gyönyörködhetnek. Hazánkban rengeteg szép hely van, ezért sokféle kilátás közül válogathatunk. Hegyek, folyók, tavak és városi látképek állnak a rendelkezésünkre, mai cikkünkben pedig ilyen mesés helyeken fekvő otthonokat mutatunk be.

A Duna az országunkon áthúzódó leghosszabb folyó, melyet bármennyiszer látunk is, mindig meg tudjuk csodálni. Ez a Dunaalmáson található 13 szobás villa rögtön a folyóparton található. Ablakai is csodás kilátást nyújtanak, lenyűgöző méretű, 184 négyzetméteres teraszán vacsorázva csodálhatjuk, ahogy a nap a Dunába süllyed. Hajó formájú kialakítása miatt pedig úgy érezhetjük magunkat, mintha már-már a vízen lennénk.

A hegység látványa is lélegzetelállító lehet. Ez a városra és a Mecsekre néző panorámás családi ház Pécsen épült. Az ingatlanhoz tartozó hatalmas 100+40 négyzetméteres terasz rendkívüli lehetőséget nyújt, hogy a családi vagy a baráti társaság összeülve jól érezze magát, miközben elveszhetnek a táj szépségében.

Budapest is remek lehetőségeket kínál ezen a téren. A dombokon fekvő házakról a városra, vagy akár a különböző csodálatos látványosságokra nyílik kilátás. Az utóbbihoz tartozik ez a XI. kerületi polgári társasház lakása, ami a Szent Gellért tér közvetlen közelében található.

Az utcafronti szobákból gyönyörű panoráma tárul elénk a Gellérthegyre, a Citadellára, a Gellért szállóra és a Dunára. Mindennap megcsodálhatjuk otthonunk kényelméből azokat a helyeket, amik a turisták által sokat látogatott attrakciók közé tartoznak.


Ez a balatongyöröki nyaraló Becehegyen található. Az ingatlan a Balatonra 180 fokban nyíló kilátással rendelkezik, ezért bármikor csodálhatjuk a magyar tenger végtelennek tűnő vízét. Emellett erdőre és völgyre is panorámás, így itt minden természeti látványosság megtalálható amiben csak gyönyörködni lehet.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)