Ilyen egy tökéletes irodaház Ferencváros szívében

Manapság nem egyszerű megtalálni a tökéletes ingatlant Ferencváros környékén a vállalkozásunk számára. Igen fontos, hogy jó elhelyezkedésű és megfelelő kialakítású legyen. Mai cikkünkben egy olyan irodaházat mutatunk be a IX. kerület szívéből, ami tökéletes erre a feladatra. Ha egy jó lokációjú, kétszintes épületet keres a cégének, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.

Az Üllői úti ingatlan rendkívül frekventált helyen fekszik. Mindössze 3-4 perc alatt elérhető gyalogosan a 4-es és 6-os villamos megállója, valamint ugyanennyi idő alatt megközelíthető a Semmelweis Klinikák és a Corvin-Negyed metrómegálló is. A közelben élelmiszerboltok, éttermek, pláza és benzinkút is fellelhető. Ha pedig egy kis nyugalomra és friss levegőre vágyunk, akkor a Tűzliliom park és a Salkaházi Sára park egyaránt 3 perc sétára van, de az Orczy-kert is csupán negyedórányira.

A Semmelweis Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épülete szintén 15 perc alatt elérhető. Az irodaház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően bárki számára egyszerűen és könnyen megközelíthető, miközben a mindennapokhoz fontos szolgáltatások is közel vannak.

Az 534 négyzetméteres ingatlan két szinten elhelyezkedő 14 helyiségből áll. Mindkét emeleten előadótermek, irodák, raktárak és szociális helyiségek találhatók, amik az ingatlan új funkciója szerint átalakíthatók. Emellett egy jó elrendezésű pihenőtér is az irodaház részét képzi, ahol az ügyfelek várakozhatnak vagy a kollégák pihenhetnek. A földszinten a bejárat mellett egy recepció került kialakításra, ami bármely vállalkozás számára rendkívül hasznos lehet.

Az épület utoljára nyelviskolaként üzemelt, ezért jelenleg a tulajdoni lap szerinti megnevezése is iskola. Azonban a hatalmas irodaház alkalmas többek közt orvosi központnak, irodának és bemutatóteremnek is.


Rendkívüli adottságai miatt bármilyen vállalkozás megtalálhatja benne az otthonát, frekventált elhelyezkedése pedig még vonzóbbá teszi mindenki számára.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v2.202102)