Ilyen egy tökéletes irodaház Ferencváros szívében

Manapság nem egyszerű megtalálni a tökéletes ingatlant Ferencváros környékén a vállalkozásunk számára. Igen fontos, hogy jó elhelyezkedésű és megfelelő kialakítású legyen. Mai cikkünkben egy olyan irodaházat mutatunk be a IX. kerület szívéből, ami tökéletes erre a feladatra. Ha egy jó lokációjú, kétszintes épületet keres a cégének, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.

Az Üllői úti ingatlan rendkívül frekventált helyen fekszik. Mindössze 3-4 perc alatt elérhető gyalogosan a 4-es és 6-os villamos megállója, valamint ugyanennyi idő alatt megközelíthető a Semmelweis Klinikák és a Corvin-Negyed metrómegálló is. A közelben élelmiszerboltok, éttermek, pláza és benzinkút is fellelhető. Ha pedig egy kis nyugalomra és friss levegőre vágyunk, akkor a Tűzliliom park és a Salkaházi Sára park egyaránt 3 perc sétára van, de az Orczy-kert is csupán negyedórányira.

A Semmelweis Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épülete szintén 15 perc alatt elérhető. Az irodaház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően bárki számára egyszerűen és könnyen megközelíthető, miközben a mindennapokhoz fontos szolgáltatások is közel vannak.

Az 534 négyzetméteres ingatlan két szinten elhelyezkedő 14 helyiségből áll. Mindkét emeleten előadótermek, irodák, raktárak és szociális helyiségek találhatók, amik az ingatlan új funkciója szerint átalakíthatók. Emellett egy jó elrendezésű pihenőtér is az irodaház részét képzi, ahol az ügyfelek várakozhatnak vagy a kollégák pihenhetnek. A földszinten a bejárat mellett egy recepció került kialakításra, ami bármely vállalkozás számára rendkívül hasznos lehet.

Az épület utoljára nyelviskolaként üzemelt, ezért jelenleg a tulajdoni lap szerinti megnevezése is iskola. Azonban a hatalmas irodaház alkalmas többek közt orvosi központnak, irodának és bemutatóteremnek is.


Rendkívüli adottságai miatt bármilyen vállalkozás megtalálhatja benne az otthonát, frekventált elhelyezkedése pedig még vonzóbbá teszi mindenki számára.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

© 2024 (v2.202102)