Ilyen egy frekventált, jól alakítható lakás a változatos Csepelen

Gondolta volna? Csepel Budapest legváltozatosabb kerülete, mivel kertvárosias, falusias, vízparti, lakótelepi és ipari városrészekkel is egyaránt rendelkezik. Ezen a területen mindenki megtalálhatja a megfelelő környezetet új otthona számára. Most innen mutatunk egy frekventált elhelyezkedésű lakást.

A lakástól a H7 HÉV végállomása akár gyalog is megközelíthető kevesebb, mint 20 perc alatt, de a 238-as busszal mindössze 2 megállót kell odautazni. A buszmegálló az ingatlantól csupán 2 percnyi sétára található. A Boráros tér fél óra alatt elérhető, ahonnan 2-es, 2M-es, 4-es és 6-os villamossal, valamint több busszal is könnyen továbbutazhatunk.

Igazán jól megközelíthető, amúgy is remek környéken fekszik a lakás, mivel a közelben szupermarketek, benzinkutak, gyógyszertár, posta és pékség is fellelhető.

Elhelyezkedése miatt kisgyermekes családoknak is remek választás ez az ingatlan, ugyanis játszóterek, általános iskolák és óvodák is nagyon jó távolságban vannak.

A kisállattal beköltözőknek jó hír, hogy az állatorvosi rendelő és a kutyafuttató rét sincs messze. A sportolni vágyók pedig könnyen eljuthatnak a futópályához és a szabadtéri kondiparkhoz.

A 42 négyzetméteres otthon jelenleg 1 szobával rendelkezik, de egy válaszfal segítségével egyszerűen alakítható belőle másfél szobás is. Emellett konyha, fürdőszoba, előszoba és egy erkély teszi ki a délkeleti tájolású ingatlan egészét. A lakás egy rendezett, tiszta házban van, melyhez hozzátartozik a garázsszinten található beálló is.


A fűtés házközponti, egyedi méréssel, a nyári meleg napokban pedig légkondicionáló biztosítja számunkra a megfelelő hőmérsékletet. A közös költség kedvező a lakásra és a garázsra egyaránt.

Az azonnal költözhető lakás jó elhelyezkedése és a különböző szolgáltatások közelsége miatt igen vonzó. Tökéletes választás egyedülállóknak, pároknak, és kisgyermeket nevelőknek egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)