Le ne maradj róla: Azonnal költözhető klímás lakások, hűsítő árakon, a belváros közelében!

A belváros közelében, nehéz jó áron lakást találni, különösen, ha a magas minőség is fontos szempont. A kiváló infrastruktúrájának köszönhetően népszerű VIII. kerület egyik folyamatosan fejlődő és szépülő részén azonban most épp ilyen lakásokat kínálnak.

Mindenki tudja, hogy ha értékálló ingatlant, sőt olyan ingatlant szeretne vásárolni, ahol a későbbiekben értéknövekedésre is lehet számítani, akkor olyan környéken kell keresgélni, ami épp most van átalakulóban, ahol épp most épülnek sorra az újabbnál újabb házak, és a közterületeket is most újítják fel. A VIII. kerületi Magdolna-negyed pont ilyen környék, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, és még elérhető árakkal is csábít.

Itt, a Teleki tér közelében készült el nemrég a Magdolna Ház, amely már a használatbavételi engedélyt is megkapta, így azonnal költözhető lakásokat kínál, melyeknek nemcsak az ára kedvező, de magas minőségűek, így energiatakarékos és környezetbarát módon fenntarthatóak.

A lakások fűtését-hűtését ugyanis hőszivattyús rendszer is biztosítja, de ebben a nagy melegben sem kell aggódnunk, hiszen minden lakás klimatizált, így ha már holnap költöznénk, nem kell még hetekig, vagy akár jövő tavaszig várnunk az ilyenkor amúgy is elérhetetlen klímaszerelőkre.

Érdemes azonban sietni, ugyanis most több lakás is akciós, és a lakások 70%-a már elkelt. A még elérhető lakások között 34 nm-től 75 nm-ig mindenféle méret megtalálható, és elosztásuk is rendkívül változatos, így mindenki megtalálhatja a számára ideális otthont. A legtöbb lakáshoz erkély is kapcsolódik, a 6. emeleten pedig penthouse lakások kaptak helyet, melyekhez napozórész is jár a tetőteraszon.

A családok számára természetesen CSOK-kal megvásárolható lakások is elérhetőek, és a fejlesztő ingyenes hiteltanácsadással is várja azokat, akik itt szeretnének lakást vásárolni.


Az épület elhelyezkedésének köszönhetően innen könnyen elérhető az M2-es és az M4-es metró, illetve az 1-es, 4-es és a 6-os villamosok is. Ezen kívül minden fontos szolgáltatás, bevásárlási és szórakozási lehetőség is könnyen megközelíthető, valamint számtalan felsőoktatási intézmény is található a közelben, így a lakások befektetés céljára is ideálisak.

A cikk megjelenését a Magdolna Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)