Lélegzetelállító Dunai panorámát és díjnyertes építészeti megoldásokat kínál a Danubio!

A belvárostól pár percre épül egy egyedülálló vízparti lakópark, amely nem csak a páratlan természeti környezet miatt kiemelkedő. A Danubio Lakópark minden részletében az eleganciát és a prémium színvonalat képviseli.  Csapjon le még idejében a felső kategóriás új lakások valamelyikére, hogy már idén Duna-parti luxuslakásának teraszáról gyönyörködhessen a vízparti naplementékben!

A beruházó célja egy olyan értékteremtő lakóépület együttes létrehozása volt, amely minden szempontból kiemelkedik a fővárosi lakóingatlan projektek közül. Ehhez természetesen szükség volt arra is, hogy a Duna-part egyik legszebb panorámájú lokációját válasszák helyszínéül, azonban a környék nem csak a látvány miatt kiemelt.

A Danubio közvetlen közelében számtalan rekreációs lehetőség kínálkozik, beleértve a szomszédos kikötőt, melyet egy sétányon keresztül közelíthetünk meg. Az épületet körülölelő kertben nyugodt zöld környezet várja a pihenni vágyókat, játszótér a legkisebbeket.

A Danubio környezetének legfőbb előnye azonban mindenképp a plázs, mely az épülettől mindössze pár méterre várja a lakókat, hogy a napágyukon helyet foglalva egy pohár hideg itallal a kezükben élvezhessék a vízpart magával ragadó hangulatát.

A Danubio azonban nem csak a lélegzetelállító panorámában, hanem az innovatív, minden igény kielégítő építészeti és műszaki megoldásokban is bővelkedik. A projekt több díjat és elismerést is kapott, többek között elnyerte a Legjobb Lakóingatlanfejlesztés Magyarországon díjat, a European Property Awards-on, illetve Breem Excellence minősítést kapott, sőt az építészeti design is díjnyertes.

Az épület külső megjelenése sem mindennapi, formája a vízparti környezethez illően, egy luxus hajóra emlékezetet, ez azonban nem csak esztétikai szempontból fontos, hiszen az épületet úgy tervezték, hogy az egymás feletti szintek elcsúsztatásával nyáron természetes napvédelmet jelent, míg télen szoláris energia nyereséget biztosít minden lakás számára, sőt az egyedi formaképzésű erkélyek intimitását és a panoráma zavartalan élvezetét is biztosítja.

A Danubio kínálatában találunk földszinti kertkapcsolatos lakásokat, valamint panoráma liftekkel megközelíthető emeleti erkélyes vagy teraszos lakásokat és közel 3 méteres belmagassággal rendelkező penthouseokat. A műszaki megoldásokat illetően is kiemelkedő színvonalat képvisel a Danubio.

A lakások hőmérsékletéről okosvezérlésű mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, valamint prémium nyílászárók és hővisszanyerős szellőző kerül beépítésre. A teraszok WPC burkolattal és Technowood mennyezettel lesznek ellátva, valamint Hella típusú automata árnyékolórendszert szerelnek fel szélérzékelővel.

A Danubio exkluzivitását tehát az lenyűgöző elhelyezkedés mellett a felhasznált prémium anyagok és az innovatív műszaki megoldások adják, melyeket a környezettudatosság és a maximális komfort jegyében alkottak meg. A Danubio értékesítői a hét minden napján várják hívását, amennyiben minden igényt kielégítő luxusotthont vagy kiemelkedő befektetési lehetőséget keresnek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)