Ilyen hihetelenül szép a panoráma az északi-part legexkluzívabb villáiból!

Egy igazán exkluzív Balaton-parti villánál elengedhetetlen a lenyűgöző balatoni panoráma. Persze a Balatonon nem ritkák a fényűző ingatlanok, most azonban kizárólag a kilátásra helyeztük a fókuszt és olyan ingatlanokat kerestünk, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk.  Mai cikkünk egy igazi nyári válogatás az északi-part legszebb panorámájú villáiból!

Elsőként egy tihanyi villát mutatunk, ahonnan elképesztően szép panoráma nyílik a Füredi-öbölre. A 240 négyzetméteres lakóterülettel rendelkező családi házban 2 nappali és 3 hálószoba kapott helyet, ezen felül egy 45 négyzetméteres vendégház is tartozik hozzá, melyben nappali, konyha hálószoba és fürdő került kialakításra. A parkosított kertben kétállásos garázs, valamint merülő- és úszómedence, illetve napozóterasz és borospince található. A ház olyan további extrákkal van felszerelve, mint a házi mozi rendszer, Spanyolországból hozatott fa bútorok, napkollektor stb.

Balatongyörökön hatalmas panorámás telken helyezkedik el a következő exkluzív ingatlan. A családi ház összesen 450 négyzetméteres 5 szobával rendelkezik, valamint egy hangulatos borospince, télikert és terasz is tartozik hozzá. A több, mint 9600 négyzetméteres telek a hegyoldalban található, így páratlan panoráma tárul a Balatonra és a Badacsonyra, illetve a telek végében már az erdő kezdődik, így békés nyugodt lakókörnyezetet nyújt.

Válogatásunk következő tagja szintén Balatongyörökön található, egy gyönyörű panorámával rendelkező családi ház, melyet 2019-ben újítottak fel. A 130 négyzetméteres ingatlanban összesen 3+1 félszoba került kialakításra, több terasz is kapcsolódik hozzá, a földszinten egy félig nyitott tágas teraszra, az emeleten pedig egy erkélyre léphetünk ki. Utóbbiról gyönyörködhetünk a Tanúhegyekben és Szigligetben.

Ha már Szigliget, innen is mutatunk egy csodálatos panorámával rendelkező ingatlant. méghozzá gyönyörű környezetben kilátással a Balatonra és a Badacsonyra. A háromszintes, 300 négyzetméteres ingatlan összesen 7 szobával rendelkezik. Az épületet úgy tervezték, hogy a szintek akár egyenként is megközelíthetőek, így több önálló lakrész is kialakítható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)