Hatalmas raktárépület Ferencváros egyik legforgalmasabb területén

Budapesten nem egyszerű megtalálni vállalkozásunk számára a legmegfelelőbb ingatlant, hiszen az alkalmas méret, a jó elosztás és a kiváló elhelyezkedés mind rendkívül fontos szempont. A mai cikkünkben Ferencváros egyik legforgalmasabb területén fekvő raktárépületet mutatunk, ami a fenti kritériumoknak egytől egyig megfelel.

Az épület tökéletes elhelyezkedésű, ugyanis a IX. kerületben, a Soroksári út és a Gubacsi út között található.

Előbbin keresztül, Pest megye déli része felől az 5-ös számú főúton érhető el. Az ingatlan közelében elérhető a Keleti pályaudvar és Kelebia közt húzódó vasútvonal, ami a Soroksári út mellett halad. 2 perc alatt sétányira van az 51-es és 37-es villamos megállója, 4 percnyire pedig több busz is, valamint a H6-os és H7-es HÉV vonalak megállói is rövid idő alatt megközelíthetők.

Az ingatlan szomszédságában hasonló jellegű ipari és kereskedelmi épületek, valamint alap- és szakszolgáltatást biztosító közintézmények is találhatók.

A 949 négyzetméteres ipari helyiség 2 szintből áll. Jelenleg egy galériázott kereskedelmi ingatlan, ami bemutatóteremmel együtt üzlettér is.

A földszinten 2 raktár, 2 iroda, egy eladótérrel kombinált bemutatóterem és egy szociális blokk található, míg a galérián 2 bemutatóterem, tárgyaló és közlekedő van.

Az épület acél szelemenes rendszerrel és tégla kitöltő falazattal készült. A fűtésre gáz- és szilárd tüzelésű kazán áll a rendelkezésre, illetve klíma is beépítésre került a forró nyári napokra. A Soroksári út felé néző nyílászárókat nemrég cserélték le hőszigetelő üvegezéssel készült ablakokra.

Az épületet falazott kerítés veszi körbe, a Soroksári felől pedig részben épülettel határolt. Az ingatlanhoz tartozó terület teljes mértékben aszfaltozott, az azt körülvevő udvarrész fedett, jelenleg raktárként hasznosított. A parkolás a raktárhelyiség előtt kialakított parkolóhelyeken, korlátozottan ugyan, de lehetséges, mi szintén óriási érték a környéken.

A 2 szintes, galériázott ingatlan egyúttal remek lehetőségeket nyújt a nagyvállalkozásának, üzletnek, bemutatóteremnek és persze kapcsolódó raktárnak is.

Nagyszerű elhelyezkedése és mérete alapján tehát tökéletes választásnak bizonyul cége új helyszínének.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)