Beköltözhető családi lakások, nagyon-nagyon jó áron Újpest-központban

Beköltözhető, új lakást keres családdal Angyalföld vonzásában? Észak-Pesten, Újpest-központban, a metrótól pár lépésre, de mégis csendes helyen, részint kertkapcsolatos, már beköltözhető lakások is vásárolhatók, a nagyobb, 70-90 négyzetméteres otthonok akár már bő 800 ezer forint körüli négyzetméterártól kaphatóak.

Gyönyörű, már beköltözhető, 2-3 gyermekkel is ideális, akár kertkapcsolatos családi otthonokat (két darab van még a kínálatban) és bérbeadó lakásokat, valamint két szabad üzlethelyiséget is kínál Újpest központjában, a metrótól pár lépésnyire egy nemrég felépült, szép, új ház. Ez most kiváló lehetőség, hiszen hihetetlenül jó, akár már mindössze 800 ezer forint körüli négyzetméteráron, nagyon minőségi, Újpest-városközponti lakást vásárolhatunk a családnak, vagy a bővülő családnak, vagy a tervezett családnak…

 

Sok új vagy újszerű lakás található most a XIII. kerületben és annak vonzásában. Csakhogy az utóbbi hónapokban nagyon elszálltak az árak; arról nem is szólva, hogy az új lakások nagy többségére egy-két évet várni kell. Mi azonban most olyan, már elkészült, beköltözhető új társasházi ajánlatra leltünk Újpest-központban, a Váci úti irodáktól mindössze 10-15 percre, ahol a kitűnő helyszín mellett a minőség is nívós, ráadásul most az árak is barátiak. A korrekt árak mellé letisztult, modern dizájnjt is kapunk.

Nem is szólva arról, hogy az esetleges csúszások kockázatát sem kell viselnünk, hiszen az otthonon kész van, már szinte csak a dobozainkat és a bőröndöket kell vinni a ruháinkkal. Mivel újak az otthonok, még a tisztasági festés macerája és költsége is megúszható!

Újpest-központban, a metró végállomástól pár lépésre van tehát az Arsenal Sarokház, ami vadonatúj. Így az összes létező családos kedvezmény maximuma igénybe vehető az 5 százalékos áfától az illetékkedvezményen át, a CSOK-ig, vagy valószínűleg ősztől a jegybank Zöld Otthon Programja is elérhető lesz.

És ne feledjük: Újpest igen jól ellátott, teljesen megújuló, felújított központjában, mégis csendes helyen élhetünk. A metró végállomása mellett villamosok, buszvégállomás, gyorséttermek, fitnesz lehetőségek, piac, kisebb–nagyobb élelmiszer- és egyéb boltok, iskolák, óvoda, intézmények, posta, játszóterek, parkos részek, mind-mind elérhető távolságra vannak.

Elérhető itt még néhány több szobás, tágasabb lakás a vásárolni szándékozóknak is; sőt 5 különböző otthon közül választhat az is, aki csupán bérelne itt. Ezen felül pedig további 2 utcafronti üzlethelyiség is kiadó.

Fontos, hogy nem szükséges tehát hosszú hónapokat, vagy 1-2 esztendőt várni a költözésre, hanem akár már azonnal lehet költözni. Amennyiben valaki erre keresgél annak emeljük ki még egyszer: a Váci úti irodaházak autóval – jó forgalomban – mintegy 6-8 percre, metróval, háztól házig számolva is hozzávetőleg 12-15 percre vannak. Nincs messze ide a Duna újpesti partszakasza, vagy épp a hangulatos Népsziget is bő 10 perc sétával elérhető.

Azt se feledjük továbbá, hogy a modern otthonok rezsije alacsony, a minőségre, az esetleges (ma már méregdrága) javításokra garanciát kapunk, és – ha vigyázunk a falakra – akkor 10-15 évig még festetnünk sem kell. Azaz nem lebeg a fejünk felett a sokmilliós, és egyre dráguló, felújítások költsége!

Ezen felül egy új lakás sokkal értéktartóbb. Itt Újpest-központban a környék utcái is tele vannak új építéssel, megújultak a közparkok, a játszóterek, és akad erre egy díjmentesen használható sportpark is. Jellemzően felújítottak az iskolák és az óvodák, és nem messze modern áruházak, bevásárlóközpontok is vannak. Újpest-központ így igen jól ellátott hely, miközben nem csak a helyi városközpont (kerületközpont) van pár lépésre, de a belváros is 15-20 perc a kényelmes, hűvös metróval, ha moziba, romkocsmába, koncertre, sporteseményre mennénk.

Aki befektetést keres az is jól jár, hiszen a kiadó lakások itt mindig keresettek lesznek, hiszen sok tízezer vidékről, külföldről jött fiatal dolgozik jól fizető állásban a több tucatnyi multicég valamelyik Váci úti irodaházában…

 

Írásunk az Arsenal Sarokház beruházója, a Mester-Építő Kft. támogatásával készült.

© 2021 (v2.202102)