Beköltözhető családi lakások, nagyon-nagyon jó áron Újpest-központban

Beköltözhető, új lakást keres családdal Angyalföld vonzásában? Észak-Pesten, Újpest-központban, a metrótól pár lépésre, de mégis csendes helyen, részint kertkapcsolatos, már beköltözhető lakások is vásárolhatók, a nagyobb, 70-90 négyzetméteres otthonok akár már bő 800 ezer forint körüli négyzetméterártól kaphatóak.

Gyönyörű, már beköltözhető, 2-3 gyermekkel is ideális, akár kertkapcsolatos családi otthonokat (két darab van még a kínálatban) és bérbeadó lakásokat, valamint két szabad üzlethelyiséget is kínál Újpest központjában, a metrótól pár lépésnyire egy nemrég felépült, szép, új ház. Ez most kiváló lehetőség, hiszen hihetetlenül jó, akár már mindössze 800 ezer forint körüli négyzetméteráron, nagyon minőségi, Újpest-városközponti lakást vásárolhatunk a családnak, vagy a bővülő családnak, vagy a tervezett családnak…

 

Sok új vagy újszerű lakás található most a XIII. kerületben és annak vonzásában. Csakhogy az utóbbi hónapokban nagyon elszálltak az árak; arról nem is szólva, hogy az új lakások nagy többségére egy-két évet várni kell. Mi azonban most olyan, már elkészült, beköltözhető új társasházi ajánlatra leltünk Újpest-központban, a Váci úti irodáktól mindössze 10-15 percre, ahol a kitűnő helyszín mellett a minőség is nívós, ráadásul most az árak is barátiak. A korrekt árak mellé letisztult, modern dizájnjt is kapunk.

Nem is szólva arról, hogy az esetleges csúszások kockázatát sem kell viselnünk, hiszen az otthonon kész van, már szinte csak a dobozainkat és a bőröndöket kell vinni a ruháinkkal. Mivel újak az otthonok, még a tisztasági festés macerája és költsége is megúszható!

Újpest-központban, a metró végállomástól pár lépésre van tehát az Arsenal Sarokház, ami vadonatúj. Így az összes létező családos kedvezmény maximuma igénybe vehető az 5 százalékos áfától az illetékkedvezményen át, a CSOK-ig, vagy valószínűleg ősztől a jegybank Zöld Otthon Programja is elérhető lesz.

És ne feledjük: Újpest igen jól ellátott, teljesen megújuló, felújított központjában, mégis csendes helyen élhetünk. A metró végállomása mellett villamosok, buszvégállomás, gyorséttermek, fitnesz lehetőségek, piac, kisebb–nagyobb élelmiszer- és egyéb boltok, iskolák, óvoda, intézmények, posta, játszóterek, parkos részek, mind-mind elérhető távolságra vannak.

Elérhető itt még néhány több szobás, tágasabb lakás a vásárolni szándékozóknak is; sőt 5 különböző otthon közül választhat az is, aki csupán bérelne itt. Ezen felül pedig további 2 utcafronti üzlethelyiség is kiadó.

Fontos, hogy nem szükséges tehát hosszú hónapokat, vagy 1-2 esztendőt várni a költözésre, hanem akár már azonnal lehet költözni. Amennyiben valaki erre keresgél annak emeljük ki még egyszer: a Váci úti irodaházak autóval – jó forgalomban – mintegy 6-8 percre, metróval, háztól házig számolva is hozzávetőleg 12-15 percre vannak. Nincs messze ide a Duna újpesti partszakasza, vagy épp a hangulatos Népsziget is bő 10 perc sétával elérhető.

Azt se feledjük továbbá, hogy a modern otthonok rezsije alacsony, a minőségre, az esetleges (ma már méregdrága) javításokra garanciát kapunk, és – ha vigyázunk a falakra – akkor 10-15 évig még festetnünk sem kell. Azaz nem lebeg a fejünk felett a sokmilliós, és egyre dráguló, felújítások költsége!

Ezen felül egy új lakás sokkal értéktartóbb. Itt Újpest-központban a környék utcái is tele vannak új építéssel, megújultak a közparkok, a játszóterek, és akad erre egy díjmentesen használható sportpark is. Jellemzően felújítottak az iskolák és az óvodák, és nem messze modern áruházak, bevásárlóközpontok is vannak. Újpest-központ így igen jól ellátott hely, miközben nem csak a helyi városközpont (kerületközpont) van pár lépésre, de a belváros is 15-20 perc a kényelmes, hűvös metróval, ha moziba, romkocsmába, koncertre, sporteseményre mennénk.

Aki befektetést keres az is jól jár, hiszen a kiadó lakások itt mindig keresettek lesznek, hiszen sok tízezer vidékről, külföldről jött fiatal dolgozik jól fizető állásban a több tucatnyi multicég valamelyik Váci úti irodaházában…

 

Írásunk az Arsenal Sarokház beruházója, a Mester-Építő Kft. támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)