A nagykörút ékköve: éljen egy modern kialakítású tetőtoronyban

A VIII. kerületben a nagykörút környéke az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után épült ki, hiszen az arisztokraták és gazdag polgárok mesés paloták építésébe kezdtek. Ezekben a házakban nagy belmagasságú, tágas terű lakások kaptak helyet. Mai cikkünkben egy ilyen adottságokkal rendelkező lakást mutatunk be.

Az ingatlan a Rákóczi téren, mégis csendesebb helyen található, ugyanakkor rendkívül jók a közlekedési lehetőségek. Egy-két perc sétával elérhető a 4-es és 6-os villamoscsalád, az M4 metrómegálló és a 7-es buszcsalád. Ezekre, vagy a környék bér-rollereire, bér-bringáira felszállva, mi több akár gyalog is, tehát autó nélkül könnyen eljuthatunk több fontos csomóponthoz. De minek is közlekednénk feleslegesen, ha a közelben nagy piac, bevásárlóközpontok, kis-közepes élelmiszerboltok, éttermek és kávézók is igen nagy számban találhatók. Sétálva is rengeteg ovi, suli és egyetem elérhető, de a tömegközlekedés közelsége miatt szinte bármilyen központi szórakozóhely, intézmény, szolgáltató, bolt, és találkahely, sőt, még a bulinegyed is gyorsan megközelíthető. (Ez utóbbi éppen “biztonságos” távolságra van, a hátrányokat (esti zaj, piszok, stb) e környék már nem kell viselje, miközben annak előnyeit élvezheti!)

Maga a 3+1 szobás lakás egy XIX. században épített sarokház tetőterében kapott helyet, annak tornyában alakították ki a lakás 5 méteres belmagasságú nappaliját, amihez a második szinten egy hálószoba is társul. Ez a bruttó 100 négyzetméteres lakás a belváros szívében, egy felújított századfordulós ház tetőtornyában van.

A két szinten dupla komfortot találunk, az ingatlan teljesen gépesített, beépített konyhával és bútorokkal rendelkezik. Klíma is beépítésre került, így a forró nyári napokon lehűthetjük otthonunkat. Akinek mindez még nem lenne elég, annak jó hír, hogy a lakás mellett lévő tetőtérben további, nagyjából 50 négyzetméteres lakótér van, ami a társasházzal való megegyezés után a lakással teljes egészében összenyitható.

A kulcsrakészen átadásra kerülő ingatlan rendkívüli elhelyezkedése és egyedi kialakítása miatt egy igazi gyöngyszem, ami bárkinek tökéletes otthonául szolgálhat aki egy nívós és elegáns, de mégis modern lakásra vágyik.

 

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)