Fényűző luxus: ilyenek Buda legcsodásabb villái

Buda csodás természeti adottságainak és impozáns épületeinek köszönhetően mesés hangulattal rendelkezik és sokak kedvencévé vált. Rengeteg szép és grandiózus ingatlan található a Duna jobb oldalán, közülük pedig megannyi régi és új villa. Mai válogatásunkban ilyen fényűző villákat mutatunk be.

A Budai Hegyvidéken, a 3. kerületi Erdőalja úton fekszik ez a fényűző, 1300 négyzetméteres villa. A 2004-ben épült ingatlan 3 szintjén 9 szoba található. Az első szinten tágas nappali, társalgó, konyha, étkező, dolgozószoba, könyvtár,  hálószoba saját fürdőszobával és egy vendégszoba került kialakításra. A második emeleten 6 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 mellékhelyiség van, míg a kertszinten egy komplett wellness részleg kapott helyet fűthető medencével, fitneszteremmel, jakuzzival, török- és gőzfürdővel. Mindemellett egy 8 állásos teremgarázs, borospince, üveg lift és 16 kamerás biztonsági rendszer is tartozik az ingatlanhoz.

A Svábhegy tetején található ez az exkluzív villa. A 3 emeletes épületben 9 szoba van, az alsó szinten pedig egy wellness részleg kapott helyet, ami egy nagy méretű feszített víztükrű uszodából, jakuzziból és szaunából áll. A tágas terekkel és egy 40 négyzetméteres terasszal rendelkező ingatlan alkalmas követségeknek, exkluzív cégközpontnak és nagy családnak egyaránt.

Az Ördögárok közelében helyezkedik el ez a II. kerületi gyönyörű villa, amely 2001-ben épült, de 2019-ben teljeskörű felújításon és átalakításon esett át. A 3 szintes, 800 négyzetméteres ingatlan 7 szobából áll. A földszinten egy 10 méteres, fűthető medence kapott helyet, míg a pinceszinten wellness részleget alakítottak ki szaunával és edzőteremmel. Emellett egy 72 négyzetméteres garázs is tartozik hozzá, valamint Smarthome és kamera rendszer gondoskodik a lakók biztonságáról. Néhány percnyire tömegközlekedés, óvoda, iskola és élelmiszerbolt is található.

Törökvészen található ez a 288 négyzetméteres újépítésű villa, mely luxus minőségben és felszereltséggel kivitelezett. Az örökpanorámás ingatlan 5 szobából áll, és egy kétállásos garázs, borospince, jakuzzi és kültéri fűthető medence is tartozik hozzá. A garázs mellett egy 3-4 autónak alkalmas autóbeálló is a rendelkezésre áll. Az épület közelében több bevásárlóközpont, éttermek, orvosi rendelők, óvodák, iskolák és gyógyszertárak vannak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)