Meseszép villák a Balaton északi partjáról és környékéről!

A Balaton északi partja és a Balaton-felvidék, azon belül is a Káli-medence sokak kedvelt célpontja, egyre többen érkeznek ide nemcsak turistaként, hanem ingatlanvásárlási céllal is. Sokan már nemcsak nyaralót, hanem állandó otthont keresve. Mai cikkünkben olyan exkluzív villákat mutatunk, amelyek állandó lakhatás vagy befektetés céljára is kiválóak.

Exkluzív borbirtok Monoszlón

A Káli-medence egyik ékkövén, Monoszlón található ez a borbirtok, melyen egy felújított, 300 éves pince, egy francia chateaux stílusú villa és 10 hektár szőlő. Az épület 2 lakosztályával, 8 deluxe szobájával, 12 fürdőszobájával, éttermével és wellness részlegével turisztikai célra tökéletes.

Panorámás, modern villa Balatongyörökön

Válogatásunk második darabja egy gyönyörű panorámával rendelkező családi ház, mely 2019-ben egy művelés alól kivett zártkerti ingatlanon álló nyaraló felújításával született. A 130 négyzetméteres ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, emeletén 2 és fél hálószoba kapott helyet. Konyhájához egy félig nyitott tágas terasz kapcsolódik kilátással a Balatonra és Badacsonyra, az emeleten egy nagy, félig nyitott erkélyre léphetünk ki, ahonnan már a Tanúhegyekben és Szigligetben is gyönyörködhetünk.

Múlt századi, felújított villa Füreden

1820-ban épült ez a gyönyörűen felújított, 3 lakrésszel rendelkező villa, mely Balatonfüred hivatali és az üzleti negyedének szívében áll. Keleti szárnyában egy nappali + 3 hálós kétszintes lakás kapott helyet, nyugati szárnyának két szintjén két modern stílusban kialakított lakás tetőterébe iroda található kis lakrésszel. Itt a felső lakáshoz egy napozóterasz is kapcsolódik, kertjében garázs és egy árnyékos pihenőhely is helyet kapott.

Gyönyörű, felújított villa a 30-as évekből, Almádiban

Balatonalmádi központjában most vált eladóvá a Hostel Villa Succa, egy 1935-ben épült villa felújításával született, 22 szobás apartmanház. Az ingatlanhoz két melléképület is tartozik, az egyikben étterem, a másikban egy 3 szobás lakrész kapott helyet. A telken parkoló, napozóterasz és bár is található.

© 2021 (v2.202102)