Beleszeretős: családi otthon Pest kedvenc kertvárosi részén!

Budapest egyik legkedveltebb kertvárosi részéről, Árpádföldről hoztunk egy igazi kis családi otthont, amibe azonnal beleszeretsz! Hangulatos kertvárosi környezet, igényes lakópark és egy álomszép lakás vár a XVI. kerületben!

A XVI. kerületi Árpádföld közkedvelt részén a 2015-ben épült Csabaliget lakóparkban találtunk egy nagyszerű lehetőséget, ha kellemes környezetben keres családjának új otthont vagy éppen családalapítás előtt áll.  A hangulatos néhány évvel ezelőtt épült Csabaliget lakóparkban az ingatlanok sorházas elrendezése kifejezetten családias hangulatot biztosít, ugyanakkor kellő privát tér is rendelkezésre áll, szemben a több száz lakásos lakóparkokkal. Emellett egy túlzsúfolt lakóparkban a lakóközösség sem túl összetartó, ráadásul ezeknek a  több száz lakásos projekteknek is bőven megkérik az árát. Lássuk, milyen egy igazi családias újszerű otthon a kertvárosban!

A lakópark elhelyezkedése több szempontból ideális. Az Örs vezér tere felé tartó Hév megálló mindössze 5 perces sétányira van, így 20 perc alatt a főváros egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjára érhet.  A közelben általános iskola és óvoda is található, sőt számos lehetőség nyílik a kikapcsolódásra is a környékbeli családok számára, étterem, játszótér, lovarda és bringa park található a lakás közelében.

A környék közkedvelt lakóparkjában található tehát a 84 négyzetméteres sorház, melyhez egy kisebb kertrész is kapcsolódik. Az ingatlan földszintjén konyha-nappali helyiség, illetve tárolók kaptak helyet, a lépcsőn át megközelíthető emeleten pedig fürdőszoba, valamint két hálószoba található. A felsőszintre eredetileg három szobát terveztek, de a jelenlegi tulajdonos igényei alapján két szobát egybenyitott, illetve a fürdőszobát megnagyobbította, ami igény szerint természetesen visszaalakítható.

A lakásba épített extrák közé tartozik a nappali ablakokon elhelyezett elektromos redőnyök, valamint a beépített gardrób világítás. Emellett riasztórendszer gondoskodik a biztonságról és a klímák előkészítése is megtörtént már.

A gyönyörű, újszerű állapotban lévő sorházhoz egy kisebb kert is kapcsolódik, mely elegendő helyet kínál, hogy jó időben kint vacsorázzon a család, esetleg nyáron áthívjuk a barátokat az udvaron grillezni. Parkolásra az épület előtt kialakított zárt beálló kínál lehetőséget.

 

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)