A belváros közelében is élhet úgy, mintha nyaralna!

Most hunyja be a szemét, és képzeljen el egy olyan otthont, amely a természet közvetlen közelében található, ahonnan bármikor lesétálhat a Duna-partra, és ahonnan a hajókikötő is csak egy utcányira van. Egy olyan otthont, ahol a természetközeli kikapcsolódás mindig adott, és ahol a nyári hőség jobban elviselhető, mint a belvárosban.

Képzelje el, hogy itt nem jelenthet problémát a home office, hiszen a lakások élhető terekkel rendelkeznek, és erkély, terasz, loggia, kert vagy tetőkert is tartozik hozzájuk. Ugyanakkor innen a 3-as metrónak köszönhetően rendkívül gyorsan a Váci úti irodafolyosón vagy a belvárosban lehet, ha ott dolgozik, sőt akár biciklivel is munkába indulhat a Rákospatak menti-kerékpárútnak köszönhetően.

Képzelje el, hogy itt a közelben is találhat megfelelő óvodát, iskolát gyermekének, munka után pedig úszhat egyet a Duna Arénában vagy futhat a lakóparktól karnyújtásnyira elhelyezkedő Duna-parti sétányon. Esetleg szomszédaival töltheti kellemesen a szabadidejét a jóga-, a grill- vagy a napozóteraszon, vagy a lakópark belső kertjeiben, ahol okospadok és wifi is várják. Hétvégenként pedig a közeli Margit-szigeten vagy a Népszigeten sportolhat vagy kirándulhat a családdal. Kinyithatja a szemét, hiszen ez az álom hamarosan valósággá válik, a Foka-öböl partján épülő Duna Terasz Grande lakóparkban.

A Duna-parti Foka-öbölt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen az elmúlt években különösen népszerűvé vált ez a szép természeti környezet, ahol a vízpart és a zöldövezet találkozik. A területen már több új beruházás is épült, köztük a Duna Terasz Lakónegyed első két üteme, melyek most a harmadik ütem, a legnagyobb vízközeli projekt, a Duna Terasz Grande építésével egészülnek ki.

Kép forrása: pixabay.com

A Duna Terasz Grande két csodálatos épületben valósul meg, melyek építésénél kiemelt figyelmet kaptak a fenntarthatósági szempontok és a magas műszaki tartalom.

A lakások között gyakorlatilag mindenféle lakásméret megtalálható és az élhető tereknek, átgondolt alaprajzoknak köszönhetően a home office vagy az otthon tanulás esetén is ideálisak ezek az ingatlanok. Természetesen mindegyikhez kapcsolódik erkély, loggia vagy tetőterasz, egyes lakásokhoz kert vagy tetőkert is, ami a Duna Terasz otthonok közös ismertetőjegye.

 

A lakásokban a kellemes hőmérsékletet hőszivattyú és távfűtés biztosítja mennyezeti fűtés-hűtésen keresztül, így a szén-dioxid kibocsátás nulla, azaz semmilyen fosszilis tüzelőanyagot nem égetnek el, ami nemcsak a gazdaságos fenntartást teszi lehetővé, de a környezetet is kíméli.

A lakásokat természetesen okosotthon technológiával is felszerelik, valamint riasztó előkészítést és videós kaputelefont is kapnak, illetve portaszolgálat is gondoskodik a biztonságról mindkét épületben.

A cikk megjelenését a Duna Terasz Grande fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)