A belváros közelében is élhet úgy, mintha nyaralna!

Most hunyja be a szemét, és képzeljen el egy olyan otthont, amely a természet közvetlen közelében található, ahonnan bármikor lesétálhat a Duna-partra, és ahonnan a hajókikötő is csak egy utcányira van. Egy olyan otthont, ahol a természetközeli kikapcsolódás mindig adott, és ahol a nyári hőség jobban elviselhető, mint a belvárosban.

Képzelje el, hogy itt nem jelenthet problémát a home office, hiszen a lakások élhető terekkel rendelkeznek, és erkély, terasz, loggia, kert vagy tetőkert is tartozik hozzájuk. Ugyanakkor innen a 3-as metrónak köszönhetően rendkívül gyorsan a Váci úti irodafolyosón vagy a belvárosban lehet, ha ott dolgozik, sőt akár biciklivel is munkába indulhat a Rákospatak menti-kerékpárútnak köszönhetően.

Képzelje el, hogy itt a közelben is találhat megfelelő óvodát, iskolát gyermekének, munka után pedig úszhat egyet a Duna Arénában vagy futhat a lakóparktól karnyújtásnyira elhelyezkedő Duna-parti sétányon. Esetleg szomszédaival töltheti kellemesen a szabadidejét a jóga-, a grill- vagy a napozóteraszon, vagy a lakópark belső kertjeiben, ahol okospadok és wifi is várják. Hétvégenként pedig a közeli Margit-szigeten vagy a Népszigeten sportolhat vagy kirándulhat a családdal. Kinyithatja a szemét, hiszen ez az álom hamarosan valósággá válik, a Foka-öböl partján épülő Duna Terasz Grande lakóparkban.

A Duna-parti Foka-öbölt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen az elmúlt években különösen népszerűvé vált ez a szép természeti környezet, ahol a vízpart és a zöldövezet találkozik. A területen már több új beruházás is épült, köztük a Duna Terasz Lakónegyed első két üteme, melyek most a harmadik ütem, a legnagyobb vízközeli projekt, a Duna Terasz Grande építésével egészülnek ki.

Kép forrása: pixabay.com

A Duna Terasz Grande két csodálatos épületben valósul meg, melyek építésénél kiemelt figyelmet kaptak a fenntarthatósági szempontok és a magas műszaki tartalom.

A lakások között gyakorlatilag mindenféle lakásméret megtalálható és az élhető tereknek, átgondolt alaprajzoknak köszönhetően a home office vagy az otthon tanulás esetén is ideálisak ezek az ingatlanok. Természetesen mindegyikhez kapcsolódik erkély, loggia vagy tetőterasz, egyes lakásokhoz kert vagy tetőkert is, ami a Duna Terasz otthonok közös ismertetőjegye.

 

A lakásokban a kellemes hőmérsékletet hőszivattyú és távfűtés biztosítja mennyezeti fűtés-hűtésen keresztül, így a szén-dioxid kibocsátás nulla, azaz semmilyen fosszilis tüzelőanyagot nem égetnek el, ami nemcsak a gazdaságos fenntartást teszi lehetővé, de a környezetet is kíméli.

A lakásokat természetesen okosotthon technológiával is felszerelik, valamint riasztó előkészítést és videós kaputelefont is kapnak, illetve portaszolgálat is gondoskodik a biztonságról mindkét épületben.

A cikk megjelenését a Duna Terasz Grande fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)