Megfizethető otthon a kertvárosban, jó közlekedéssel

Egyre többen vágynak kertvárosias környezetbe, ahol akár saját kertjük is lehet, vagy olyan társasházban élhetnek, amelynek belső zöld kertje van. A kertvárosokban ráadásul az utcák is sokkal zöldebbek, és több parkot is találunk. Egyetlen hátrányuk, hogy általában messze esnek a belvárostól, és a közlekedés sem a legjobb. A nagy zöldfelületeket és kiváló közlekedést ígérő Zugló nagyon népszerű a budapestiek körében, itt viszont már az árak megfizethetetlenek. A kicsit távolabb eső XVI. kerületben azonban akad olyan környék, ahol találunk eladó lakást elérhető áron, jó közlekedéssel.

Rákosszentmihályon, az Iglói utcában épül most a Zöldmező lakópark, ami az M0-és autópályától és az M3-as bevezetőjétől is mindössze néhány perc távolságra van autóval, ugyanakkor minden szolgáltatás, játszótér, óvoda, iskola, étterem, cukrászda és uszoda, valamint bevásárlási lehetőség is megtalálható a közelben. A János utcai Lidl például mindössze néhány perc sétára, míg a Pólus Center 2,5 km-re található innen.

A beruházás egy igazi, zöld területtel körülvett lakóövezetben épül, ahonnan egyedül talán a munkahely miatt szükséges beutazni a belvárosba, de a kiváló közlekedési feltételeknek köszönhetően ez is könnyen megvalósítható.

A lakópark budapesti viszonylatban nem túl nagy, 128 lakásos, így jobban illeszkedik a kertvárosi környezetbe, L-alakú épülete egy belső kertet is körülölel, legtöbb lakása rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, a földszinti lakások pedig kertkapcsolatosak lesznek.

A lakáskínálatban a 31 nm-es garzontól a 83 nm-es, 3 szobás lakásig mindenféle méretű lakás megtalálható, változatos elosztásban, így az első lakást kereső fiatalok éppúgy megtalálhatják itt az igényeiknek megfelelő otthont, mint az idősebbek, vagy a családok.

A lakásokat természetesen klímával és elektromos redőnnyel is felszerelik. Parkolni pedig a mélygarázsban vagy felszíni beállókon lehet majd és tárolókat is lehet vásárolni a lakásokhoz.

A projekt építése idén tavasszal kezdődött és 2022 végén már átvehetik lakásaikat az új tulajdonosok. A minőségre és a határidő tartására pedig garancia, hogy a generálkivitelezést a több évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Construct vállalatcsoport végzi.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v2.202102)