A prémium életstílust kedvelők álomotthona lehet ez a balatonföldvári ikerház

A Balaton-parti települések igen népszerűek a nyaralót vagy otthont keresők körében, a déli parton fekvő balatonföldvári ingatlanok pedig nem kivételek ez alól. Ha szeretne a magyar tenger közelében élni, vagy egy jó befektetést keres, akkor most mutatunk Önnek egy gyönyörű, új építésű ikerházat.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, hiszen a Nyugati Stranddal szemben fekszik, a parttól csupán 200 méterre, így bármikor percek alatt elérheti a Balatont. A zárt Árnyaspart Lakóparkban található ház közelében éttermek, játszótér és benzinkút is van, de egy nagy szupermarket is mindössze pár perc alatt elérhető autóval, csakúgy mint a 7-es főút. A fővárost nagyjából 1 és negyed óra alatt meg lehet közelíteni.

A 130 négyzetméter lakótérrel rendelkező ingatlan 3 hálószobából, amerikai konyhás nappaliból, 2 fürdőszobából, 2 toalettből, 1 állásos garázsból és 45 négyzetméter fedett teraszból áll, amelyből 26 négyzetméter kertkapcsolatos. A házhoz tartozik egy hőszivattyúval fűtött/hűtött medence is, mely a terasz előtt található. Ez a kialakítás a nyári családi vagy baráti összejöveteleken tökéletes lehet, mivel amíg a társaság egy része inkább az árnyékos, kényelmes teraszon pihenne, addig a többiek úszkálhatnak a medencében, és így is egyszerűen folytatódhat a beszélgetés. A fűtött medence mellett elektromos teraszfűtés is működik, azáltal a hűvösebb estéken is élvezheti a kinti, friss levegőt.

A ház magas műszaki tartalmú. Az épület hőszivattyús hűtést és fűtést kap, padlófűtéssel és falfűtéssel rendelkezik, valamint fan-coil is beépítésre került. Az ablakokra elektromos redőny került felszerelésre. A megvételre kínált ingatlanban vízlágyító, központi porszívó és okos otthon rendszer előkészítése folyik, melyek jól prezentálják a prémium minőségű kivitelezést. Jelenleg szerkezetkész, gépészet és villanyszerelés folyamatban van. A tervezett műszaki befejés időpontja 2021. 12. 31-e.

Az ingatlanban akár egész évben a luxus életstílust élvezhetjük a mindennapokban. Tökéletes a minőséget és kényelmet kedvelő párok és családok számára egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)