25 millió alatt: Felújított kis ékszerdobozok a fővárosban!

A mai ingatlanárak mellett azt hihetnénk 25 millió alatt már szinte semmit nem kapunk már a fővárosban, és valóban elég szűkösek a lehetőségek ekkora összegnél. Az első lakásukat kereső párok vagy egyedülálló fiatalok számára akad azonban egy-egy szépen felújított kis garzon, mely bőven kijön ebből a keretből. A befektetést keresőknek is érdemes figyelni, a frekventált helyen található felújított garzonok ugyanis népszerűek az egyetemisták, fiatal párok körében, ezáltal könnyen és gyorsan kiadhatók, akár még a szeptemberi iskolakezdés előtt. Mai válogatásunkban ilyen kis méretű, de annál otthonosabb felújított lakásokat gyűjtöttünk össze!

Válogatásunk első tagja tökéletes választás azoknak, akik számára fontosak a jó tömegközlekedési kapcsolatok. A Nagyvárad téri metrómegállótól 7-8 perc sétatávolságra található ez a 31 négyzetméteres, felújított kis lakás. Az egy szobás lakást műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították, így ide tényleg elegendő csak a személyes holmikat hozni. A lakáshoz erkély is kapcsolódik, valamint ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a ház előtt.

Az Erzsébet körút egyik szép állapotú társasházában bukkantunk erre a galériás, szépen felújított kislakásra. A 23 négyzetméteres lakás minden pontját felújították, így gépesítve tökéletes állapotban várja új lakóját.

A XIV. kerületi Törökőr frekventált részén található egy négyemeletes ház második emeletén ez a 40 négyzetméteres lakás. A lakásban egy tágas szoba, étkezős konyha, fürdőszoba és kamra kapott helyet. A lakás közelében buszmegállók, óvoda, iskola, rendelőintézet, valamint számos más szolgáltatás és üzlet megtalálható.

A VII. kerületi Murányi utcában bukkantunk erre e gyönyörűen felújított garzonra. A 23 négyzetméteres kislakás kialakításában lakberendező segédkezett. A lakás jelenlegi elosztása szerint egy kis nappali résszel, hálótérrel, konyhával és fürdőszobával rendelkezik.

A főváros egyik legkedveltebb részén a XIII. kerületi kertvárosban található ez a kertkapcsolatos, 28 négyzetméteres ingatlan. Az egyszobás kislakást szépen felújították, valamint saját használatú 40 négyzetméteres kis kertrész is kapcsolódik hozzá. Számos szolgáltatás elérhető a közelben, és innen a belváros is alig 10-15 perc alatt elérhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)