Otthon és vállalkozás együtt, mégis külön Nyíregyháza belvárosában

Amióta a járvány kitört fontos, hogy otthonunkban is tudjunk munkát végezni, méghozzá úgy, hogy a család mindennapjait ez a lehető legkevésbé zavarja. Ehhez nem könnyű ingatlant találni, különösen, ha szem előtt tartjuk azt, hogy egy vállalkozásnak fontos a belvárosi elhelyezkedés, míg a család hatalmas kertet szeretne. Nyíregyházán találtunk egy olyan ingatlant, ahol mindez együtt megvalósul.

Nyíregyháza belvárosában áll az a szárazkapu beállós családi ház, melynek egyik szárnyában egy 160 nm-es családi otthon, másik szárnyában egy 40 nm-es iroda, felette a tetőtérben pedig egy 60 nm-es lakás kapott helyet.

Az ingatlan egy belvárosi kis utcában található, mely párhuzamos a forgalmas Dózsa György utcával, így elhelyezkedése ideális bármilyen vállalkozás, ugyanakkor az itt élő család számára is, hiszen 1 km-es körzetben minden fontos szolgáltatás, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási-, kulturális- és szórakozási-, valamint sportolási lehetőségek is megtalálhatóak. A kikapcsolódást nyújtó hatalmas zöldövezet, a Bujtosi-tó pedig mindössze 300-400 méterre helyezkedik el az ingatlantól.

Az iroda felett elhelyezkedő, külön bejáratú lakásnak köszönhetően az ingatlan két generáció számára is ideális, vagy befektetésnek, hiszen az iroda és a felette lévő lakás is kiadható. Az iroda számtalan lehetőséget rejt magában, például orvosi rendelőnek, szépségszalonnak is tökéletes lehet. A felette lévő lakás jelenleg szerkezetkész állapotban van, így új tulajdonosa teljesen saját ízlése szerint alakíthatja.

A 160 nm-es családi ház tágas nappalival, étkezővel, konyhával, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, egy kézmosós mosdóval, gardróbbal, mosókonyhával és kamrával, illetve a hozzá kapcsolódó 850 nm-es díszkerttel élhető teret nyújt akár egy nagyobb család számára is. A házhoz 50 nm-es terasz is kapcsolódik, ami nagyon praktikusan a hallból, a konyhából és a mosókonyhából is megközelíthető, így megkönnyítve a teregetést, és a kerti munkából érkező számára a tisztálkodást is. A ház tovább is bővíthető, hiszen a felette lévő tetőtérben még 80 nm beépíthető terület van, de lehetőség van emeletráépítésre is, így a másik tetőtéri lakással együtt akár háromgenerációs is lehet.

A családi házról készült videót itt tekintheti meg:


A terasz közvetlenül kapcsolódik a gyönyörű, díszkerthez, ahol egy kőből épült grillkert, egy kerti tároló és egy kétállásos garázs is helyet kapott, ahol két autó mellett is bőven akad még tárolási lehetőség. A kertből pedig egy 950 nm-es gyümölcsösbe léphetünk. A telek összesen 1800 nm, ami már önmagában is kuriózum a belvárosban. Ráadásul az utcában jellemző zártsoros beépítés ellenére, a ház beljebb épült, így egy kis előkerttel is rendelkezik, aminek köszönhetően a családi ház kellően csendes is.

Az ingatlan 2000-ben épült, és nagyon szépen karbantartott, újszerű állapotban van. Tágas díszkertje lehetővé teszi a zavartalan kikapcsolódást, a szintén hatalmas gyümölcsös pedig akár egy medencének vagy teniszpályának is helyet adhat.

Nyíregyháza az elmúlt évek egyik legdinamikusabban fejlődő városa, számtalan gyár települt a nyírségi megyeszékhelyre, és különböző turisztikai létesítmények, mint például a Sóstó-ZOO Állatpark vagy a Nyíregyháza-Sóstó Gyógyfürdők is hozzájárulnak ahhoz, hogy a város egy folyamatosan fejlődő és élhető település legyen, ahol saját célra és befektetésnek is érdemes ingatlant vásárolni.

Az ingatlan weboldalát itt tekintheti meg:

https://www.nyiregyhaza-csaladihaz.hu/

Az ingatlanról készült videót itt tekintheti meg:


A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)