Költözzön Madárhegy exkluzív új otthonába!

Madárhegy, Sasad és Gazdagrét mellett a XI. kerület legelegánsabb és legkedveltebb része. Jó levegő, nívós családi házak, sok új építésű ingatlan, valamint jó közlekedés és kiváló infrastruktúra jellemzi.  A kitűnő közlekedési lehetőségek révén könnyen megközelíthető a belváros, az M7-es autópálya közelsége pedig jelentősen megkönnyíti az életét azoknak, akik sokat járnak a Balatonra. Ma innen, az elegáns Madárhegyről mutatunk két csodaszép új építésű ingatlant!

Az épület 8 percnyi sétatávolságra helyezkedik el a Gazdagréti tértől, ahonnan az 59, a 108E és a 8E buszokkal utazhatunk, utóbbiakkal például a belváros irányába. Az autóval közlekedők is kiemelt helyzetben vannak hiszen, ahogy a bevezetőben is szó volt róla közel van az M1/M7 autópálya, a belváros felé autózva pedig a BAH-csomópont is mindössze 20 perc alatt elérhető. A környék szolgáltatásait, infrastrukturális ellátottságát tekintve is kiemelkedő az ingatlan lokációja. A közelben pékség, élelmiszerbolt, patika, posta és cukrászda is található, sőt az orvosi rendelő is csak néhány perces sétányira található. Az aktív pihenést kedvelőknek teniszpark, uszoda és számtalan közeli kirándulóhely kínál kikapcsolódási lehetőséget.

A környék kisgyermekes családoknak is ideális választás, játszóterek, bölcsődék, óvodák és általános iskolák is elérhető távolságon belül vannak. Madárhegy tehát minden korosztály számára kellemes, élhető lakókörnyezetet biztosít, így ehhez illően ma olyan ingatlanokat mutatunk, ahol ugyancsak mindenkire gondoltak.

Csendes, zöldövezetben, egy új építésű társasház  két lakását mutatjuk ma meg. Az első lakás egy 103 négyzetméteres kétszintes ingatlan. A lakás két szintjén összesen 4 szoba található. Az első emeleten egy szoba gardróbbal, előtér, mellékhelyiség, háztartási helyiség, nappalival egybekötött konyha és fürdőszoba, míg a tetőszinten két szoba, közlekedő, fürdőszoba és gardrób kapott helyet. A modern megjelenésű lakás, tágas terekkel rendelkezik, valamint a nagy üvegfelületek által bőségesen áramlik be a nappaliba és a hálószobákba a természetes napfény. A lakás méretéből és elosztásából adódóan ideális 2-3 gyermekes családoknak.

Az ingatlanhoz tartozik egy fedett kocsibeálló és egy 4,77 négyzetméteres fedett és zárható tároló is, valamint saját használatú kert, ahol élvezheti a napsütést és a madarak csicsergését, miközben pihen vagy elfogyasztja reggeli kávéját.

A második lakás 63 négyzetméteres és a földszinten helyezkedik el. A lakásban előtér, étkezős nappali, 2 szoba, valamint fürdőszoba és mellékhelyiség található, illetve kapcsolódik hozzá egy közel 20 négyzetméteres terasz is. Az előző lakáshoz hasonlóan, ehhez az ingatlanhoz is tartozik saját kertrész. Tökéletes választás, fiatal pároknak vagy olyan nyugdíjas házaspárnak akik nagy családi ház helyett kényelmes új otthont keresnek kellemes környezetben.

A Facsemete utcai otthonok tehát minden generáció számára ideális életet biztosítanak. A zöldövezet nyugodt lakókörnyezetet és szmogmentes levegőt biztosít, a különböző oktatási intézmények közelsége miatt pedig családok számára is tökéletes választás. Az újépítésű ingatlan várhatóan jövő év elejére kerül átadásra.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

© 2024 (v2.202102)